Ισπανία

Ο λόγος που η Μπαρτσελόνα έκανε πίσω για τον Σερί

Έτοιμη να αποκτήσει τον Ζαν Μισέλ Σερί από τη Νις ήταν η Μπαρτσελόνα, αλλά στο παρά πέντε έκανε πίσω και δεν προχώρησε την υπόθεσή του για λόγους αγωνιστικούς.

Τελευταία στιγμή αποφάσισε ότι δεν της κάνει ο Ζαν Μισέλ Σερί και έτσι η Μπαρτσελόνα απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή της Νις.

Οι Καταλανοί είχαν δείξει ότι στο πρόσωπό του βλέπουν έναν ικανό παίκτη που θα βοηθήσει στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα είχε πάρει και τις «ευλογίες» του Τσάβι, ο οποίος είχε δηλώσει πως πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση.

Αυτό που συνέβη όμως και οι «μπλαουγκράνα» αποφάσισαν να μην προχωρήσουν την υπόθεση του Αφρικανού χαφ, ήταν οι εμφανίσεις του στα πλέι οφ του Champions League απέναντι στη Νάπολι.

Όπως έκριναν οι άνθρωποι της «Μπάρτσα», ο 26χρονος άσος δεν έδειξε τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, πιστεύουν ότι η πιθανή απόκτησή του δεν θα είχε να προσφέρει τίποτα περισσότερο στην ομάδα από αυτά που ήδη έχει. Θεωρούν ότι το προφίλ του δεν είναι αυτό που ταιριάζει στην ομάδα.

Έτσι δεν ήθελαν να σπαταλήσουν 40 εκατ. ευρώ χωρίς ουσιαστικό λόγο. Τα χρήματα που δεν θα δώσουν για τον Ιβοριανό, θέλουν να τα εκμεταλλευτούν για να κινηθούν για τους Κουτίνιο, Ντεμπελέ και Ντι Μαρία.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x