Stoiximan Super League

Ο λόγος που θα αποκτηθεί ο Ντε Λα Μπέγια και αν μείνει ο Μαζουακού

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει ότι θα αποκτήσουν αριστερό μπακ (όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια) ασχέτως αν θα πωληθεί ή όχι ο Μαζουακού. Ποιος ο λόγος.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί από το βράδυ της Τρίτης ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που είναι γεμάτος πλέον στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα πωληθεί ο Μαζουακού (άλλωστε δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη εσχάτως) λόγω αυτής της προσθήκης του 30χρονου μπακ. Αποτελούσε ειλημμένη απόφαση πριν καν κλείσει ο Ισπανός ότι θα αποκτηθεί ένας παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι και να παραμείνει ο Γάλλος στην ομάδα, δεν πρέπει να έχει ο Βίκτορ Σάντσεθ μόνο με αυτόν και τον Τσιμικά ως επιλογές. Εκτιμούν ότι θα είναι ρίσκο να έχει πίσω του μόνο τον 20χρονο (και κατά τ’ άλλα ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή), όπως αναφέρεται στον «Γαύρο».

Άλλωστε, ο Μαζουακού είναι του ύψους ή του βάθους σε γενικές γραμμές και ίσως αυτό να περνάει από το μυαλό των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδος.

Στην περίπτωση που τελικά παραχωρηθεί ο πρώην παίκτης της Βαλενσιέν (κάτι που μόνο δεδομένο δεν πρέπει να θεωρείται στην παρούσα φάση αν και έχουν γίνει κρούσεις) δεν αποκλείεται να πορευτεί ο Ολυμπιακός με τον Ντε Λα Μπέγια και τον Τσιμίκα (πράγμα που δείχνει ότι άλλο πλάνο θα ακολουθηθεί με τον Ντε Λα Μπέγια βασική επιλογή). Αν φύγει ο Γάλλος θα κρίνει ο Βίκτορ Σάντσεθ αν θα αποκτηθεί παίκτης βάσει των όσων δει ο Ισπανός κόουτς στην προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφή με τον Κοντέντο της Μπορντό και τον Ινσούα της Στουτγκάρδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x