Euro 2024

Ο Λόρενς της… Ουαλίας!

Με το παρθενικό του τέρμα με το εθνόσημο, ο Τομ Λόρενς οδήγησε την Ουαλία σε μεγάλη νίκη μέσα στην Γεωργία (0-1) αλλά και ένα βήμα πιο κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας!

Ουαλία έτοιμη για Μουντιάλ!

Με τον Λόρενς να σκοράρει το παρθενικό του τέρμα με το εθνόσημο στο στήθος, η Ουαλία πέρασε από την έδρα της Γεωργίας με 1-0 και πλησίασε ακόμη περισσότερο προς τα γήπεδα της Ρωσίας, πιθανότατα μέσω των μπαράζ!

Και αυτό καθώς θα περιμένει να δει τα αποτελέσματα των Αυστρία-Σερβία και ΕΪΡΕ-Μολδαβία. Εφόσον, λοιπόν, η Σερβία κερδίσει περνάει στο Μουντιάλ και την τελευταία αγωνιστική θα φτάνει ένας βαθμός στην Ουαλία ώστε να πάρει τη δεύτερη θέση.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Γεωργία-Ουαλία 0-1
(48’ Λόρενς)

Αυστρία-Σερβία (21:45)
ΕΪΡΕ-Μολδαβία (21:45)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου
Σερβία 18 (17-7)
Ουαλία 17 (13-5)
ΕΪΡΕ 13 (9-6)
Αυστρία 9 (10-10)
Γεωργία 5 (8-13)
Μολδαβία 2 (4-20)

Η επόμενη (10η) αγωνιστική
Μολδαβία-Αυστρία (21:45)
Σερβία-Γεωργία (21:45)
Ουαλία-ΕΪΡΕ (21:45)

Η Ουαλία ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο είχε δύσκολο έργο καθώς απέναντί της βρισκόταν μια σκληροτράχηλη ομάδα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όμως, η ομάδα του Κρις Κόουλμαν βρήκε την άκρη!

Στο 48ο λεπτό, λοιπόν, ο Ράμσεϊ έδωσε στον Λόρενς, ο οποίος έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή και νίκησε τον πρώην πορτιέρε των ΟΦΗ και Ολυμπιακού, Λόρια, ο οποίος βρήκε λίγο την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ. Το 1-0 ήταν γεγονός για την Ουαλία, η οποία μετά το γκολ έβρισκε ανοικτούς χώρους προς την αντίπαλη εστία αλλά τα… χάλαγε στην τελική πάσα!

Και αυτή η έλλειψη σοβαρότητας, παραλίγο να τους στοιχίσει στο φινάλε με τον Χένεσι να… βγάζει το πολύ καλό σουτ του Γκβίλια μέσα από την περιοχή, κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.




Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x