Stoiximan Super League

Ο Λουντ «μπερδεύει» τον Στραματσόνι

Η πολύ καλή παρουσία του Λουντ στον αγώνα με την ΑΪΚ και στις προπονήσεις βάζει σε σκέψεις τον Αντρέα Στραματσόνι να τον χρησιμοποιήσει με την Μπρόντμπι. Σήμερα ξεκαθαρίζει για Ιβανόφ.

Σε δίλημμα έχει μπει ο Αντρέα Στραματσόνι για το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην Μπρόντμπι την Πέμπτη στη ρεβάνς των playoffs του Europa League.

Ο Ρόμπιν Λουντ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, το έδειξε στο ματς με την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη και το αποδεικνύει στις προπονήσεις, βάζοντας τον Ιταλό προπονητή του Παναθηναϊκού σε σκέψεις για το ματς της Κοπεγχάγης.

Στη χθεσινή δοκιμή δοκιμάστηκε η ενδεκάδα του πρώτου αγώνα, αλλά σε κάποιο σημείο ο Φινλανδός αντικατέστησε τον Ιμπάρμπο και μάλιστα σημείωσε δύο γκολ. Μοιάζει δύσκολο ο «Στράμα» να αφήσει στον πάγκο τον Ιμπάρμπο, αλλά είναι πιθανό ο Λουντ να πάρει τη θέση του Χουλτ στο βασικό σχήμα, με τον Γουακάσο να μετατίθεται σε θέση αριστερού μπακ-χαφ (όπως στη Στοκχόλμη) και τον Λουντ πίσω από τον Μπεργκ, μαζί με τον Κολομβιανό.

Για την άμυνα δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Ιβάν Ιβανόφ αποχώρησε χθες προληπτικά μετά από ένα χτύπημα στον αστράγαλο, το οποίο δεν εμπνέει αρχικά ανησυχία, αλλά οι «πράσινοι» θα επανεξετάσουν τον παίκτη για να διαπιστώσουν αν είναι 100% έτοιμος για να πλαισιώσει Μολέντο και Κουτρουμπή στην τριάδα των μετόπισθεν.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» για τη Δανία θα ανακοινωθεί μετά την αποψινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x