Stoiximan Super League

«Ο Λουίς Θέσαρ Σαμπέδρο πιθανός αντικαταστάτης του Πογιέτ»

Ως έναν από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ, παρουσιάζει τον Λουίς Θέσαρ Σαμπέδρο η «Marca».

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποτελεί εδώ και μία εβδομάδα παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται στο ψάξιμο για τον διάδοχό του και η «Marca» βάζει στο… παιχνίδι τον Λουίς Θέσαρ Σαμπέδρο.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ (σσ. Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς) έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τον 49χρονο Ισπανό τεχνικό, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. Στον Μιλοβάνοβιτς, φαίνεται πως αρέσει η φιλοσοφία του να παίζει στρωτό και… επιβλητικό ποδόσφαιρο.

Οι Ισπανοί αναφέρουν, επίσης, πως η ΑΕΚ ψάχνει να βρει έναν προπονητή που θα συνεχίσει το έργο του Γκουστάβο Πογιέτ, θα έχει παρόμοια φιλοσοφία και θα καταφέρει να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

Ο Ίβηρας τεχνικός έχει κοουτσάρει κατά σειρά (από την παλιότερη στην πιο πρόσφατη) τις Φερόλ (Σεγκούντα Ντιβιζιόν), Ταραγόνα (Πριμέρα Ντιβιζιόν), Πόλι Εχίδο (Σεγκούντα Ντιβιζιόν), Ταραγόνα (Σεγκούντα Ντιβιζιόν), Αλκογιάνο (Σεγκούντα Ντιβιζιόν) και Αλμπαθέτε (Γ’ Ισπανίας και Σεγκούντα Ντιβιζιόν).

Από την Αλμπαθέτε απομακρύνθηκε στις 12 Μαρτίου, όταν και ηττήθηκε με 1-0 από την Σαραγόσα, έχοντας αφήσει την ομάδα στην 21η θέση (προτελευταία) της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x