Super League 2

Ο Λούκα που απομακρύνεται και οι άλλοι…

Μια πρώτη κουβέντα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα όσα είδε στη Βραζιλία είχε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ζορίζει του Λούκα, με την επιστροφή του Δέλλα περισσότερα στα μεταγραφικά.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε μια πρώτη, όχι ιδιαίτερα εκτενή, συζήτηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα όσα είδε στην περίπου δέκα ημερών περιπλάνησή του στη Βραζιλία.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μετέφερε στον… «προϊστάμενό» του για συγκεκριμένους παίκτες που παρακολούθησε και οι οποίοι εκτιμά πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα εν όψει Super League. Όλα τα ονόματα αυτά θα τεθούν επί τάπητος σε σύσκεψη που θα γίνει προσεχώς, αφού την Τετάρτη απουσίαζε από τα Σπάτα ο Τραϊανός Δέλλας λόγω της συμμετοχής του σε φιλικό με την Εθνική του 2004 στη Λευκωσία.

Όσον αφορά στον Λούκα, η περίπτωσή του απομακρύνεται για την ΑΕΚ, δίχως να έχει διαγραφεί από τη λίστα. Το βεβαρημένο από τραυματισμούς ιστορικό του φέρεται να έχει ωθήσει τους «κιτρινόμαυρους» να ζητήσουν το δανεισμό του από την Κρισιούμα, κάτι που δεν συζητούν καν οι Βραζιλιάνοι, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να μην «ψήνεται» πολύ να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα του «Μίλο» φέρονται να είναι ο 23χρονος επιθετικός Κρισλάν, αλλά και ένας τερματοφύλακας, μεταξύ άλλων.

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα πέραν των γνωστών (Μάνταλος, Μπρέσεβιτς) συνεχίζεται η προετοιμασία εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Άλιμο στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x