Αγγλία

Ο Λουκάκου απαντά στα περί «βουντού» με μηνύσεις

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής όχι μόνο αρνείται τους ισχυρισμούς του προέδρου της Έβερτον περί «βουντού συμβούλου» του αλλά σκέφτεται να κινηθεί και νομικά.

Ο Ρομέλου Λουκάκου σκέφτεται το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τη νομική οδό ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στις δηλώσεις του προέδρου της Έβερτον, Φάρχαντ Μοσίρι, ότι δεν έμεινε στα «ζαχαρωτά» μετά από συμβουλή ενός γιατρού βουντού!

Εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή με δήλωσή του στο BBC Sport αρνήθηκε κάθε τέτοια περίπτωση: «Η απόφαση του Ρομέλου δεν έχει σε τίποτα να κάνε με βουντού. Απέχει από κάθε τέτοιου είδους πρακτικές και τώρα θα δούμε ποια θα είναι τα επόμενα νομικά μας βήματα».

Ο άνθρωπος που μίλησε εξ ονόματος του υψηλόσωμου ποδοσφαιριστή τόνισε πως οι λόγοι που τον απομάκρυναν από την Έβερτον, δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με βουντού: «Ο Ρομέλου είναι Καθολικός και τα βουντού δεν αποτελούν μέρος της ζωής του. Απλώς δεν είχε καμία πίστη στην Έβερτον και καμία εμπιστοσύνη στα πλάνα του κ.Μοσίρι. Γι’ αυτό και δεν ήθελε να υπογράψει υπό καμία συνθήκη. Ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και αναζητούσε την ασφάλεια του να μπορεί να φύγει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x