Αγγλία

«Ο Λουκάκου φεύγει από την Έβερτον πριν από το Euro»

Παρελθόν και μάλιστα άμεσα αναμένεται να αποτελέσει ο Ρομέλου Λουκάκου από την Έβερτον, με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή να αποκαλύπτει και το ποσό-μαμούθ που απαιτούν τα «ζαχαρωτά».

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Έβερτον είναι ο Ρομέλου Λουκάκου και μάλιστα πριν από την έναρξη του φετινού Euro, όπως επιβεβαίωσε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Ρότζερ, στη βελγική εφημερίδα «Humo».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η Έβερτον δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραχωρήσει τον επιθετικό, ωστόσο οι απαιτήσεις της είναι πολύ υψηλές, καθώς αγγίζουν τα 80 εκατ. ευρώ.

«Η Έβερτον ζητά περίπου 80 εκατ. ευρώ για τον Ρομέλου. Νομίζω η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί πριν από το Euro. Ο Ρομέλου θα αποφασίσει για το μέλλον του, αλλά τις περισσότερες φορές οι μάνατζερ έχουν τον τελευταίο λόγο. Θεωρώ ότι ο Μίνο Ραϊόλα είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του άσου της Έβερτον και συνέχισε το ίδιο αποκαλυπτικός.:

«Δεν θα πάει στην Ιταλία, γιατί κλείνονται αμυντικά και είναι δύσκολο για έναν αμυντικό. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι θέλει να προοδεύει και για αυτό χρειάζεται να αποχωρήσει από την Έβερτον, αλλά πρέπει να κάνει και τη σωστή επιλογή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει σημειωθεί κατά καιρούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, με τις δύο τελευταίες να θεωρούνται και φαβορί για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x