Αγγλία

Ο Λουκάκου πίσω στις προπονήσεις

Ο τεχνικός της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν, επιβεβαίωσε πώς o Ρομέλου Λουκάκου,ο Τζέιμς ΜακΚάρθι και ο Κέβιν Μιραλάς προπονήθηκαν κανονικά.

Ο τεχνικός της Έβερτον,Ρόναλντ Κούμαν επιβεβαίωσε πώς o Ρομέλου Λουκάκου,ο Τζέιμς ΜακΚάρθι και ο Κέβιν Μιραλάς θα είναι στις προπονήσεις για την προετοιμασία του αγώνα απέναντι στην Σάντερλαντ το ανερχόμενο Σάββατο.

Ο Ρομελού Λουκάκου δεν ήταν στην προετοιμασία της ομάδος του στο Ντουμπάι πριν 5 μέρες,διότι είχε κάνει μια επίσκεψη στο Βέλγιο…όχι για διακοπές φυσικά, αλλά για να αναζητήσει μια θεραπεία για κάποια ενόχληση την οποία είχε στη γάμπα του.

Τόσο ο ΜακΚάρθι όσο και ο Μιραλάς οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στον προηγούμενο αγώνα με την Μίντλεμπρο λόγω τραυματισμών , είχαν επισκεφτεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν σε δηλώσεις του αποκάλυψε πώς και οι τρεις παίκτες συμμετείχαν στην προπόνηση πριν τον αγώνα για την προετοιμασία απέναντι στις «μαυρόγατες».

«Ο Ρομέλου είχε ένα μικρό πρόβλημα στην γάμπα, άλλα ήταν πίσω στις προπονήσεις μας» είπε : «Ο Τζέιμς ΜακΚάρθι και ο Κέβιν Μιραλάς προπονήθηκαν επίσης μαζί με την ομάδα αυτή την εβδομάδα».


Επιμέλεια : Νατάσα Καποπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x