Stoiximan Super League

«Ο Μάντζιος είναι ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός»

Το εγκώμιο του Βαγγέλη Μάντζιου έπλεξε ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Είναι ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός» τόνισε ο προπονητής του στον Λεβαδειακό.

Το εγκώμιο του Βαγγέλη Μάντζιου έπλεξε ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια. «Είναι ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός» τόνισε ο προπονητής του στον Λεβαδειακό και αναρωτήθηκε γιατί δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα.

«Τότε ήταν ένα νέο παιδί. Και τότε είχε πολλά καλά στοιχεία. Αλλά από τότε βλέπαμε όλοι ότι ήταν ένας χαρισματικός επιθετικός. Τώρα έχει ωριμάσει και νομίζω ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας σέντερ φορ. Νομίζω ότι θα είναι ο ίδιος εάν πάει στην Εθνική ομάδα. Είναι μεγάλη έκπληξη που δεν τον κάλεσαν», τόνισε ο Άκης Μάντζιος αναφερόμενος στο παρελθόν όταν είχε υπάρξει συμπαίκτης με τον Βαγγέλη και συνέχισε:

«Είναι καλά εδώ. Νιώθει καλά και περνάει καλά. Εισπράττει πολλή εμπιστοσύνη από όλους. Είναι ο ηγέτης και ο αρχηγός της ομάδας. Η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά ως οικογένεια. Έχουμε χτίσει πάνω σε αυτό».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα ανέφερε:

«Δεν νομίζω ότι θα πίστευε κανείς ότι η ομάδα θα ήταν εκεί που είναι τώρα. Το καλό είναι ότι η ομάδα ήταν ανταγωνιστική σε όλα και καλή στα περισσότερα παιχνίδια. Εκτός από εκείνο το ματς με τον Παναθηναϊκό που δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε και δεχθήκαμε γρήγορα γκολ. Αυτή την στιγμή μας βόλευε να παίξουμε ματς εκτός έδρας. Όσον αφορά τα διπλά στο πρωτάθλημα θα ήθελα να πω ότι πολλές ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Θεωρώ ότι θα υπάρχουν πολλά διπλά στο εφετινό πρωτάθλημα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x