Γαλλία

Ο μάνατζερ του Βεράτι απαιτεί σεβασμό

Με δηλώσεις του σε ιταλικά Μέσα, ο μάνατζερ του Μάρκο Βεράτι απαίτησε σεβασμό προς τον πελάτη του με αφορμή το επεισόδιο του παίκτη με τον προπονητή του στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Αναμφισβήτητα η περίοδος που διανύουμε δεν είναι καλή για τον Μάρκο Βεράτι, με τον Ιταλό μέσο να γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής ενός περιστατικού την Κυριακή κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ για την Ligue 1 και τον μάνατζέρ του με δηλώσεις του να απαιτεί σεβασμό προς τον πελάτη του.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος είχε επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας Ουνάι Έμερι αμέσως μετά την αντικατάστασή του στο 60ο λεπτό του αγώνα από τον Ματουιντί, με τον παίκτη να κάθεται στον πάγκο και απευθυνόμενος στον Ισπανό τεχνικό να του λέει «Μα τι; Λέει πως δεν έπαιξα καλά. Μήπως δεν φαίνομαι;».

Σχολιαστές και πρώην ποδοσφαιριστές κατέκριναν την στάση του Βεράτι, το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν όλοι όμως είναι πως εφόσον θέλει να αποχωρήσει ας το κάνει, γεγονός που κάνει τα σενάρια που υπάρχουν για ενδιαφέρον άλλων συλλόγων για την απόκτηση του παίκτη να φουντώνουν.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με δηλώσεις του στην «Tuttosport» προσπάθησε να εξομαλύνει την κατάσταση: «Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο και την διοίκηση αλλά απαιτούμε σεβασμό. Ο Μάρκο το αξίζει αυτό. Άνθρωποι που τον επικρίνουν σήμερα μέχρι χθες τον αποθέωναν».

Μεταξύ των ομάδων που υπάρχουν στη λίστα των ενδιαφερόμενων είναι και η Γιουβέντους, η οποία είχε προσπαθήσει από το 2012 να φέρει τον Βεράτι στο Τορίνο όταν ήταν παίκτης της Πεσκάρα, με την Παρί να τελειώνει την υπόθεση βγάζοντας για τον 19χρονο τότε Ιταλό μέσο από τα ταμεία της 19 εκατομμύρια ευρώ και να τον κάνει δικό της.

Οι «μπιανκονέρι» ψάχνουν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Βεράτι, ειδικά μετά την αποχώρηση του Αντρέα Πίρλο για το MLS, με τον γενικός διευθυντή Μπέπε Μαρότα να παραδέχεται: «Ασφαλώς και παρακολουθούμε την περίπτωση του Μάρκο, αυτό όμως δεν είναι μυστικό, καθώς το ίδιο κάνουν όλοι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θεωρώ».

Εάν το γυαλί μεταξύ Βεράτι και Παρί δεν κολλήσει, κίνηση αναμένεται να κάνει και η Μίλαν, ειδικά αφού ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, με τον τεχνικό των «ροσονέρι» Βιτσέντσο Μοντέλα να επιθυμεί διακαώς την προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας ενός παίκτη με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Tο κλαμπ του Μιλάνου είναι μάλιστα διατεθειμένο να συμπεριλάβει στις συζητήσεις και το όνομα του Κάρλος Μπάκα, προωθώντας μία ανταλλαγή παικτών μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x