Γαλλία

Ο Μαρκίνιος που ενδιέφερε τον Ολυμπιακό δημιουργεί θέμα σε Άρσεναλ και Ναντ!

Ο Μαρκίνιος δεν θέλει να επιστρέψει στην Άρσεναλ νωρίτερα από το προβλεπόμενο του δανεισμού του στη Ναντ, για να έχει το ελεύθερο να πάει σε… προ ολυμπιακό τουρνουά!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μαρκίνιος ήταν ανάμεσα σε παίκτες που ενδιέφεραν τον Ολυμπιακό, ωστόσο κατέληξε στο γαλλικό πρωτάθλημα και τη Ναντ. Μέχρι σήμερα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μετράει μόλις 149 αγωνιστικά λεπτά και γι’ αυτό η Άρσεναλ θέλει να τερματίσει πρόωρα τον δανεισμό του.

Μόνο που υπολογίζει χωρίς… τις προθέσεις του παίκτη. Ο Μαρκίνιος έλειψε τον περασμένο Οκτώβρη από τις υποχρεώσεις της Νάντ για να αγωνιστεί σε προ ολυμπιακά τουρνουά με τη χώρα του. Και θέλει να κάνει ξανά το ίδιο στα τέλη του Γενάρη με την ομάδα κάτω των 23 ετών της «Σελεσάο».

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να τον καλέσει πίσω στο Λονδίνο και να τον δανείσει κάπου αλλού, αφού το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Ελάχιστος χρόνος συμμετοχής σε σύλλογο και ήδη στη γαλλική ομάδα χάνουν την υπομονή τους.

«Έχουμε πρόβλημα με τον Μαρκίνιος. Έλειψε ήδη τον Οκτώβρη και θέλει να ξαναφύγει τώρα για να μην χάσει τη θέση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού. Το καταλαβαίνουμε όμως έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε. Από την άλλη βέβαια, εάν δεν τον αφήσουμε να πάει, θα τον στεναχωρήσουμε. Η κατάσταση είναι σκ@@@!», δήλωσε προβληματισμένος ο προπονητής της Νάντ, Ζοκλίν Γκουβερνέκ.

Επιμέλεια: Θανάσης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x