Stoiximan Super League

Ο Μάρκο τους… περιμένει και την Πρωτοχρονιά

Το 2016 έκανε… ποδαρικό τη ζωή μας πριν από λίγες ώρες, αλλά για τους παίκτες του Ολυμπιακού η φετινή Πρωτοχρονιά είναι διαφορετική, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ραντεβού στου Ρέντη.

Το 2016 έκανε… ποδαρικό τη ζωή μας πριν από λίγες ώρες, αλλά για τους παίκτες του Ολυμπιακού η φετινή Πρωτοχρονιά είναι διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ραντεβού στου Ρέντη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Κυριακή το απόγευμα τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο Μάρκο Σίλβα δε χάρισε στους παίκτες του τη σημερινή προπόνηση, κάτι που σημαίνει πως οι τελευταίοι θα πάνε το απόγευμα στου Ρέντη.

Ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού, έδειξε από την περασμένη Τρίτη, με την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» από τις ολιγοήμερες διακοπές, ότι είχε στο μυαλό του μια μικρή «προετοιμασία» έχοντας το βλέμμα στραμμένο στα δύο παιχνίδια με την Άντερλεχτ.

Μπορεί για πολλούς οι δύο αναμετρήσεις με τη βελγική ομάδα να είναι μακριά, όχι όμως για τον Σίλβα, καθώς ο 38χρονος τεχνικός σχεδιάζει τα πλάνα του για τους δύο αγώνες με την ομάδα των Βρυξελλών.

Η διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα δίνει τη δυνατότητα στον Σίλβα να δώσει το βάρος στην προετοιμασία της ομάδας του για τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, με το στόχο του Πορτογάλου να είναι ξεκάθαρος.

Να αποφύγει ο Ολυμπιακός τα παθήματα με Λεβάντε και Ντνίπρο, όπου εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών κι επί της ουσίας οι ήττες στα πρώτα παιχνίδια τον είχαν θέσει εκτός διοργάνωσης.

Ο Σίλβα λοιπόν έχει αποφασίσει να ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων για τον επόμενο μήνα (του δίνει αυτή τη δυνατότητα και το εύκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα για τον πρώτο μήνα του χρόνου) και οι «ερυθρόλευκοι» διαπίστωσαν με την επιστροφή τους στου Ρέντη, τις «άγριες» διαθέσεις του Πορτογάλου.

Για το ρεκόρ του Σόλιντ

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν προπόνηση και αύριο (Σάββατο) στου Ρέντη και μετά το τέλος της, ο Μάρκο Σίλβα θ' ανακοινώσει την αποστολή των Πειραιωτών, για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκινά στην έδρα του Πανιωνίου για τον Ολυμπιακό με τον στόχο των πρωταθλητών να είναι προφανής και για το ματς με τους «κυανέρυθρους».

Ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει τη 16η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος και αν οι πρωταθλητές τα καταφέρουν, τότε θα έχουν ισοφαρίσει το ρεκόρ που έχει πετύχει (προ δεκαετίας)η ομάδα του Σόλιντ, με τις 16 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Σίλβα, ο νεαρός κόουτς του Ολυμπιακού αναμένεται να φανερώσει τις σκέψεις του στη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη, αν και δεν αναμένονται πολλές αλλαγές, σε σχέση με τα τελευταία ματς του προηγούμενου χρόνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x