Stoiximan Super League

Ο Μαρτίνς έχει τις ίδιες μεγάλες απαιτήσεις

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για τις επιλογές του Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Λαμία.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την Λαμία στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου και όπως αναμενόταν ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε μια…εντεκάδα εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Λογικό αν σκεφτεί κάποιος τα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα του Πειραιά, αλλά θα πρέπει να σταθούμε σε ένα σημείο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φανερώνει πολλά για την φιλοσοφία του Πορτογάλου προπονητή.

Μια φιλοσοφία που έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του ελκυστικού αγωνιστικού προφίλ του Ολυμπιακού. Άφησε λοιπόν όλους τους βασικούς εκτός αποστολής ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά. Κι εκ των πραγμάτων θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ.

Κάποιοι εξ αυτών άλλωστε (Σολδάνο, Ντίας, Μασούρας, Αβραάμ, Λοντίνγκιν) πήγαν στον Ολυμπιακό την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Μαρτίνς αποφάσισε λοιπόν να κάνει πολλές αλλαγές στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στην Λαμία αλλά δεν κάνει πίσω στις απαιτήσεις του.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει μια πολύ καλή εικόνα από την ομάδα του στην αυριανή αναμέτρηση παρά το ότι θα αλλάξει όλη την εντεκάδα. Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που φανερώνει και την εμπιστοσύνη που έχει ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων σε όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Κι εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε πως ο 48χρονος τεχνικός θέλει να δει από τους παίκτες που θα παίξουν αύριο εναντίον της Λαμίας σοβαρότητα και προσοχή σα να έπαιζε ο Ολυμπιακός με τη Ντινάμο για το Γιουρόπα Λιγκ. Τους το είπε άλλωστε ο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση. «Θέλω καλή εμφάνιση και περιμένω να δω διάθεση» ήταν το μήνυμα του Πορτογάλου.

Μια ματιά λοιπόν στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα αποδεικνύει πως ο προπονητής των πειραιωτών έχει κάθε λόγο να απαιτεί μια καλή εμφάνιση γιατί το ρόστερ που έχουν οι ερυθρόλευκοι, μπορεί να υποστηρίξει τις απαιτήσεις του Μαρτίνς όσες αλλαγές κι αν κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Λαμία είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους παίκτες που αποκτήθηκαν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ιδιαίτερα για τον Σολδάνο και τον Ντίας, τους οποίους αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x