Stoiximan Super League

«Ο Μέλο θα πάει σε ένα λιγότερο απαιτητικό πρωτάθλημα»

Για πρωτάθλημα «δεύτερης ταχύτητας» ψάχνεται ο Φελίπε Μέλο. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο Βραζιλιάνος που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ψάχνει ομάδα με χαμηλότερες απαιτήσεις από την Ίντερ

Τις σκέψεις του Φελίπε Μέλο όσον αφορά τη συνέχεια της καριέρας του αποκάλυψε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου χαφ της Ίντερ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «La Banda de Radio Esport».

«Ο Φελίπε θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα δεύτερης ταχύτητας. Εάν φύγει από την Ίντερ, θα πάει σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, γιατί τα έχει κατακτήσει όλα και ξέρει ότι δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στο πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του άσου του ιταλικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Για οικονομικούς λόγους, η Βαλένθια δεν είναι επιλογή μας, ο ποδοσφαιριστής ο είναι πλέον 33 ετών και ψάχνει για κάτι νέο. Για παράδειγμα, να γυρίσει στην πατρίδα του ή να πάει σε ένα λιγότερο γνωστό πρωτάθλημα...».

Μάλιστα, δημοσιεύματα στην πατρίδα του Μέλο υποστηρίζουν πως σε πρώτο πλάνο είναι η Κίνα και το Κατάρ, καθώς οι ομάδες από αυτές τις χώρες είναι σε θέση να προσφέρουν αρκετά χρήματα ανεξάρτητα από το αγωνιστικό επίπεδο των πρωταθλημάτων τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x