Αγγλία

Ο Μέρτενς δεν ήξερε... Ας ρώταγε!

Ο Βέλγος επιθετικός προσπάθησε να... μειώσει τη δύναμη του Άνφιλντ όταν πάτησε το πόδι του εκεί για πρώτη φορά, το απόγευμα της Δευτέρας και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να προπονηθεί.

«Γι' αυτό το πράγμα κάνουν έτσι;» φαίνεται πως σκεφτόταν ο Μέρτενς, απορώντας για την επιγραφή «This is Anfield» στην πόρτα που οδηγεί από τη φυσούνα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λίβερπουλ και τα... τελευταία 19 εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ, μαζί και με αυτό κόντρα στους Ναπολιτάνους, μάλλον του δίνουν ξεκάθαρη εξήγηση!

Ο Βέλγος επιθετικός προσπάθησε να ... μειώσει τη δύναμη του Άνφιλντ όταν πάτησε το πόδι του εκεί για πρώτη φορά, το απόγευμα της Δευτέρας και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να προπονηθεί.

«Πού είναι αυτή η επιγραφή που λένε;» ρώτησε, για να πάρει την απάντηση, «το έχασες, πίσω είναι, δεν το πρόσεξες...».

Όταν μπήκε ξανά στον διάδρομο των αποδυτηρίων και αντίκρισε την ιστορική επιγραφή – την οποία ο Κλοπ απαγορεύει στους παίκτες του ν' ακουμπούν αν δεν έχουν πετύχει κάτι πολύ σημαντικό για το κλαμπ – απεφάνθη «Αυτό είναι; Γιατί το θεωρούν τόσο σπουδαίο;».

Την απάντησή του, την πήρε στον «τελικό» της Νάπολι με τους «κόκκινους», στο τελευταίο ματς του ομίλου τους, με την ομάδα του Αντσελότι να επιστρέφει στη βάση της γνωρίζοντας πως πλέον συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και το κλαμπ του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας να δίνει συνέχεια στο «ταξίδι» στ' αστέρια.

Η Λίβερπουλ, μετράει 19 σερί αναμετρήσεις στο «Άνφιλντ» δίχως ήττα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι ο προπονητής της ομάδας στα 16 από αυτά τα ματς, με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες μαζί και με την αναμέτρηση της Τρίτης. Ο Γερμανός κόουτς σε κάθε ευκαιρία αλλά και κάθε φορά που η ομάδα το έχει ανάγκη, φροντίζει ν' απευθύνει το κάλεσμά του και ο κόσμος του συλλόγου ακολουθεί και ακούει πιστά τον άνθρωπο που έχει δώσει πνοή και αιτία στο όραμά τους για να ξαναδούν την ομάδα στην κορυφή της Αγγλίας.

Ακόμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τη Λίβερπουλ, ακόμα ένας λόγος για να καταλάβουν και οι... εχθροί γιατί στέκει αγέρωχη εκεί η επιγραφή «This is Anfield»...



Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x