Ισπανία

Ο Μέσι είχε «κλείσει» στη Σίτι και τον φρέναρε ένας συμπαίκτης του

Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της καταλανικής «Mundo Deportivo» που αναφέρει ότι το 2016 ο Λιονέλ Μέσι είχε συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε ποιος συμπαίκτης του τον απέτρεψε.

Άκρως αποκαλυπτικό είναι δημοσίευμα της καταλανικής «Mundo Deportivo» για τον Λιονέλ Μέσι και τις φήμες του που τον ήθελαν πέρσι το καλοκαίρι να αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το Μέσο που έχει καλό ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα, το περασμένο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι είχε συμφωνήσει σε όλα με τη Μάντσεστερ Σίτι και ήταν μία ανάσα από το να πάει στο Μάντσεστερ για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός, είχε πείσει τον Αργεντινό και του είχε εκφράσει την επιθυμία του να χτίσει πάνω του τη «μεγάλη» Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μέσι μάλιστα, είχε πειστεί από τον Γκουαρδιόλα και ήταν έτοιμος για την «μεταγραφή του αιώνα». Εκείνη την περίοδο, ο Μέσι ήταν ξενερωμένος με όλα και ήθελε μια αλλαγή στη ζωή του. Ήταν οι περίοδος που ο Αργεντινός είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά την ήττα της «αλμπισελέστε» στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, ενώ εκείνο το διάστημα ήταν στο ζενίθ της η υπόθεση φοροδιαφυγής που τον είχε προβληματίσει αρκετά.

Δύο πράγματα λοιπόν του άλλαξαν γνώμη και δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Το πρώτο ήταν ραντεβού του πατέρα του με τον πρόεδρο της Μπάρτσα, Τζόσεπ Μαρία Μπερτομέου και το δεύτερο η στάση ενός συμπαίκτη του. Του Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός, ήταν ο άνθρωπος που φαίνεται πως στήριξε τον Μέσι στην κακή περίοδο της ζωής του και εκείνος που επί της ουσίας τον έπεισε να μείνει στη Μπαρτσελόνα, δημιουργώντας μαζί με τον Νεϊμάρ την απίστευτη «MSN» τριπλέτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x