Ισπανία

«Ο Μέσι θα μπορούσε να είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης τώρα»

Ο πρώτος ατζέντης του Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξή του εξήγησε πώς ο «θεός» της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ιστορία του Λιονέλ Μέσι είναι λίγο-πολύ γνωστή. Ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες της ζωή του παραμένουν ακόμη κρυφές. Ή για την αλήθεια παρέμεναν... Ο πρώτος μάνατζερ του Αργεντινού άσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βραζιλιάνικη, Globoesporte, αποκάλυψε ότι ο παίκτης που λατρεύεται σαν θεός στην Μπαρτσελόνα και τη Βαρκελώνη θα μπορούσε τώρα να φοράει τη φανέλα της μισητής της αντιπάλου, Ρεάλ και να ζει στη Μαδρίτη.

Ο Οράσιο Γαγκιόλι έκανε γνωστό ότι ο Μέσι όταν μετακόμισε στην Ισπανία από την Αργεντινή σκοπός του ήταν να εγκατασταθεί στη Μαδρίτη. Κάτι που ενδεχομένως θα τον είχε φέρει στην αγκαλιά της Ρεάλ και τώρα θα αγωνιζόταν για την «βασίλισσα».

«Οι συνθήκες το έφεραν να πάω στη Βαρκελώνη για να μείνω εκεί», αναφέρει –αρχικά- ο μάνατζερ του Μέσι ο οποίος είχε μεσολαβήσει για να φύγει ο «Λιο» από την Αργεντινή για να υποβληθεί σε εξετάσεις για το πόδι του.

«Έτσι τον πήγα στην Βαρκελώνη για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ωστόσο η αρχική μου απόφαση ήταν να μείνω στην Μαδρίτη. Έτσι είναι η ζωή. Σήμερα ο Μέσι θα μπορούσε να είναι ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι κι αλλιώς η οικογένειά του, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο Μέσι να μείνει στην Μαδρίτη και όχι στην Βαρκελώνη», αναφέρει ο Γαγκιόλι.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x