Γερμανία

Ο Μίλερ τής έβγαλε… εισιτήριο για Βερολίνο (video)

Δύο γκολ του Τόμας Μίλερ έφθαναν για την Μπάγερν Μονάχου, ώστε να επικρατήσει 2-0 της Βέρντερ Βρέμης και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Είναι «killer» και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Δεν θα πείραζε, όμως, ακόμη μία! Ο Τόμας Μίλερ, πέτυχε και τα δύο τέρματα στον ημιτελικό ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Βέρντερ Βρέμης (2-0) και έστειλε την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, που διεξάγεται στις 21 Μαΐου στο Βερολίνο.

Οι Βαυαροί δεν μπήκαν καλά στο ματς και δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Βάιντβαλντ, αφού οι παίκτες της Βέρντερ αμύνονταν πολύ καλά. Ωστόσο, ο Μίλερ βρήκε τον τρόπο να… κουνήσει τα αντίπαλα δίχτυα στο 30’. Ο Τσάμπι Αλόνσο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Γερμανός φορ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά δεν θα μπορούσε να αστοχήσει.

Το 1-0 του πρώτου μέρους έδινε ελευθερία στους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν, κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και με περισσότερη άνεση, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να βγουν μπροστά για να πιέσουν και να κυνηγήσουν την ισοφάριση. Όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν ξανά και πάλι με τον ίδιο παίκτη. Ο Μίλερ, στο 71’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.



Ημιτελικά Κυπέλλου Γερμανίας
Τρίτη 19/4

Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 2-0
(30’, 71’ πέν. Μίλερ)

Τετάρτη 20/4
Χέρτα Βερολίνου- Μπορούσια Ντόρτμουντ (21:30)

Επιμέλεια: Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x