Γενικά

Ο Μουρίνιο προβλέπει τους νικητές σε Champions League και Europa League

Η Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, είναι εξίσου πιθανό να κερδίσει το Champions League όσο και να μην περάσει στα προημιτελικά. Ποιες ομάδες επέλεξε ως πιθανές νικήτριες του Europa League.

Έχουν περάσει δύο μήνες που ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι άνεργος, μετά την απόλυσή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σήμερα παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό ραδιόφωνο και έκανε προβλέψεις για τα ζευγάρια Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους και Ρόμα-Πόρτο στο Champions League, ενώ ονομάτισε τις Ίντερ, Νάπολι, Τσέλσι και μία εκ των Λάτσιο ή Σεβίλλη, ως πιθανές νικήτριες του φετινού Europa League.

«Πιστεύω πως η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το Champions League, αλλά δεν θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν η Ατλέτικο Μαδρίτης προκριθεί, γιατί είναι μία ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες. Στην Ατλέτικο έχουν επενδύσει αρκετά για να διασφαλίσουν ότι θα παίξουν στον τελικό που θα γίνει στην έδρα τους», ανέφερε ο Μουρίνιο για Γιουβέντους και Ατλέτικο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζευγάρι Ρόμα-Πόρτο, με τον Πορτογάλο προπονητή να πιστεύει πως η πρώην του ομάδα μπορεί να περάσει, παρά την ήττα με σκορ 2-1 στον πρώτο αγώνα: «Το εκτός έδρας γκολ της Πόρτο ήταν πολύ σημαντικό. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει εμπειρία από ιταλικό ποδόσφαιρο, η Πόρτο έχει έξυπνη τακτική, είναι πολύ σκληρή για να την νικήσεις, η άμυνά της είναι συμπαγής και έχει ισχυρή νοοτροπία».

Επιπλέον ονομάτισε τις υποψήφιες νικήτριες του Europa League, βάζοντας μέσα τις δύο πρώην «δικές» του, Ίντερ και Τσέλσι:«Όταν μία ομάδα είναι χτισμένη για να παίξει στο Champions League και λαμβάνει μέρος στο Europa League, τότε στο μυαλό της πρέπει να έχει μόνο την πρώτη θέση. Όπως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2017.

Επομένως, και η Ίντερ πρέπει να κάνει το ίδιο, όπως ακριβώς και οι Νάπολι-Τσέλσι και όποιος περάσει από το Σεβίλλη-Λάτσιο. Πιστεύω ότι το τρόπαιο θα κατακτηθεί από μία από αυτές τις ομάδες
».

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x