Ιταλία

«Ο Μπαλοτέλι θέλει να έρθει στην Παλέρμο»

Την αποκάλυψη πως ο Μάριο Μπαλοτέλι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Παλέρμο, έκανε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλανά του Γιούργκεν Κλοπ, μια εξέλιξη που έχει «ανοίξει» την όρεξη στην Παλέρμο, η όποια προσπαθεί να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι υποστήριξε πως ο «Super Mario» είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα του, τονίζοντας πως πρέπει να βρεθεί λύση στο οικονομικό:

«Ο Μάριο μου εκμυστηρεύτηκε πως θα ήταν ευτυχισμένος στο Παλέρμο. Συζητήσαμε για το οικονομικό θέμα και του εξήγησα πως θα είναι πολύ δύσκολο να του καλύψω τις απαιτήσεις του».

Συνέχισε λέγοντας πως οι Σικελοί είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του Ιταλού επιθετικού: «Παρόλα αυτά ενδιαφερόμαστε για τον παίκτη, έτσι πρέπει ο Ραιόλα να καταλάβει τι θα είναι καλό για τη συνέχεια της καριέρας του πελάτη του. Ο Μάριο χρειάζεται μια ομάδα σαν την Παλέρμο. Θέλουμε να τον κρατήσουμε για ένα χρόνο και να τον μετατρέψουμε ξανά σε επιθετικό παγκόσμιας κλάσης, όπως ήταν παλαιότερα».

Να πούμε πάντως πως η ολοκλήρωση αυτής της συμφωνίας είναι πολύ δύσκολη, αν κάποιος σκεφτεί την μείωση που θα υποστεί στις ετήσιες αποδοχές ο παίκτης, προκειμένου να επιστρέψει στο Campionato.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x