Αγγλία

Ο Μπάρκλεϊ έκανε του… κεφαλιού του!

Με κεφαλιά του Μπάρκλεϊ πέντε λεπτά πριν το φινάλε, η Έβερτον έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Χαλ (2-2) και παραμένει στις… ευρωπαϊκές θέσεις.

Της έχει γίνει συνήθεια να σκοράρει έτσι! Η Έβερτον σκόραρε για 9η φορά στη σεζόν με κεφαλιά (περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα), με τον Μπάρκλεϊ να είναι ο… θύτης και η Χαλ το «θύμα» και το τελικό 2-2 να στέλνει αμφότερες τις ομάδες με έναν βαθμό παραπάνω στο 2017!

Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό από το ξεκίνημά του. Η Χαλ πατούσε καλύτερα και μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ντέιβις σέντραρε από τα αριστερά και ο Ντόουσον με πλασέ στην κίνηση στο ύψος του δευτέρου δοκαριού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Έβερτον είχε την ευκαιρία να απαντήσει άμεσα αλλά το σουτ του Κόουλμαν σταμάτησε στο δοκάρι και στο 28’ το σουτ του Μπάρι πέρασε λίγο άουτ. Τελικά, τα «ζαχαρωτά» κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μάρσαλ έστειλε άθελά του με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν εξίσου εντυπωσιακό! Ο Σνόντγκρας αφού απείλησε στο 55’, με την εκτέλεση φάουλ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, δεν συγχώρεσε δέκα λεπτά αργότερα. Περίπου δέκα μέτρα και αριστερά έξω από την περιοχή, ο Σκοτσέζος άσος με τρομερό φάουλ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Ρομπλς, κάνοντας το 2-1. Η Χαλ προσπαθούσε να κρατήσει τη νίκη με νύχια και με δόντια, αλλά ο Μπάρκλεϊ είχε άλλη άποψη. Στο 84ο λεπτό και μετά από σέντρα του Μπέινς, ο 23χρονος Άγγλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και χάρισε τον πόντο στην ομάδα του.

Αναλυτική το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 30/12

Χαλ- Έβερτον 2-2
(6’ Ντόουσον, 65’ Σνόντγκρας / 45’+1’ Μάρσαλ αυτ., 84’ Μπάρκλεϊ)

Σάββατο 31/12

Μπέρνλι- Σάντερλαντ 17:00
Τσέλσι0 Στόουκ 17:00
Λέστερ- Γουέστ Χαμ 17:00
Μάντσεστερ Γ.- Μίντλεσμπρο 17:00
Σαουθάμπτον- Γουέστ Μπρομ 17:00
Σουόνσι- Μπόρνμουθ 17:00
Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Σίτι 19:30

Κυριακή 1/1

Γουότφορντ- Τότεναμ 15:30
Άρσεναλ- Κρίσταλ Πάλας 18:00

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x