Stoiximan Super League

«Ο Μπεν θα ήταν πρώτος σκόρερ»!

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τον Μπεν, ο οποίος επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και αποκαλύπτει ατάκα ανθρώπου της ομάδας για τον Αφρικανό επιθετικό…

Ο Μπεν μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος επιθετικός αναμένεται, μάλιστα, να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο ματς των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Λεβαδειακό. Δεν χωρά αμφιβολία πως είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τους πρωταθλητές και ο Τάκης Λεμονής ποντάρει πολλά στον Αφρικανό, για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο διεθνής επιθετικός στάθηκε άτυχος στο ματς με τον Ατρόμητο, καθώς υπέστη θλάση στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Λεμονής είχε πολύ καλή άποψη για τον παίκτη πριν καν πάει στου Ρέντη, για να διαδεχθεί τον Χάσι. Και έδειξε με το «καλημέρα» ότι θα του έδινε ευκαιρίες.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι άνθρωπος της ομάδας, που είναι καθημερινά στου Ρέντη, έλεγε χαρακτηριστικά για τον Μπεν «αν δεν τραυματιζόταν, θα ήταν πρώτος σκόρερ». Και η αλήθεια είναι πως ο «ερυθρόλευκος» επιθετικός στάθηκε πολύ άτυχος με τον συγκεκριμένο τραυματισμό.

Έμεινε εκτός για ενάμιση μήνα και αυτό δεν του επέτρεψε να παίξει σε μεγάλα και σημαντικά ματς.

Όπως και να χουν τα πράγματα, η ουσία είναι πως ο Μπεν επιστρέφει και ο Ολυμπιακός θέλει πράγματα από τον διεθνή στράικερ, ειδικά τώρα που ο Εμενίκε βρίσκεται στην Ιταλία.

Ο Λεμονής έχει, όπως προαναφέραμε, πολύ καλή γνώμη για τον Μπεν και θα δώσει και άλλες ευκαιρίες στον παίκτη. Μάλιστα, αυτήν τη στιγμή ο προπονητής των Πειραιωτών σκέφτεται την αξιοποίηση του Μπεν στα άκρα της επίθεσης, θεωρώντας πως εκεί μπορεί να προσφέρει και σε δημιουργία, προκαλώντας ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.

Όλοι στη διάθεση του Λεμονή, πλην Εμενίκε

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό και ο Τάκης Λεμονής έχει, πλέον, όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός, βέβαια, από τον Εμενίκε, που παραμένει στην Ιταλία.

Από αύριο, Τρίτη, θα μπουν σε φουλ ρυθμούς και οι Έλληνες διεθνείς και ο 57χρονος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας θα μιλήσει στους «ερυθρόλευκους» για τις «παγίδες» που κρύβει το συγκεκριμένο ματς. Στο μεγάλο λιμάνι γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν μπροστά τους ένα ευνοϊκό πρόγραμμα και το ζητούμενο για τους Πειραιώτες είναι να πετύχουν πέντε νίκες μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Ο Λεμονής θα ζητήσει από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, όχι μόνο γιατί η ομάδα του Ανιγκό είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και επειδή έχει προηγηθεί η διακοπή λόγω των μπαράζ της εθνικής με την Κροατία. Τα παιχνίδια μετά από διακοπή λόγω εθνικών ομάδων κρύβουν «κινδύνους» και αυτό θα επισημάνει στους παίκτες του ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x