Stoiximan Super League

«Ο Μπερμπάτοφ θέλει να πάρει το σκαλπ του Ολυμπιακού»!

Το κανάλι που θα μεταδώσει στη Βουλγαρία το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό περιμένει ο Μπερμπάτοφ να συνεχίσει να σκοράρει για τους Θεσσαλονικείς.

Το βουλγάρικο κανάλι «Diema Sport» που θα μεταδώσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, κάνει αναφορά στην παρουσία του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος για τον οποίο εξασφάλισε τα δικαιώματα να μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο να παρακολουθήσει ζωντανά το παιχνίδι της νέας ομάδας του 35χρονου άσου.

«Ο Μπερμπάτοφ έχει ανοίξει ήδη λογαριασμό στον ΠΑΟΚ και τώρα θέλει να τιμωρήσει τον προπορευόμενο στο ελληνικό πρωτάθλημα, Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν κερδίσει τα τελευταία πέντε πρωταθλήματα, δεν έχουν χάσει ακόμα βαθμό, και προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της Άρσεναλ στο Champions League.

Η Τούμπα, όμως, δεν είναι εύκολο έδρα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει μοναδικό ατμόσφαιρα. Θα μπορέσει ο Μπερμπάτοφ να εμπνεύσει τον ΠΑΟΚ και να φτάσει στη νίκη ή να φτάσει σε άλλη μία επιτυχία
», γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα του το κανάλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x