Γενικά

Ο Μπλάνκο φεύγει από την Μπαρτσελόνα και… έρχεται Ελλάδα!

Το συμβόλαιο του Μπλάνκο, που παραμένει στις καρδιές των ΑΕΚτσήδων, έληγε τον Δεκέμβριο του 2016, αλλά πλέον θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο φεύγει από την Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ! Ο Αργεντινός φορ, που έχει αναδειχτεί δύο φορές πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ, είναι δυσαρεστημένος στην Μπαρτσελόνα έπειτα από δύο απόλυτα επιτυχημένες χρονιές (24 ματς με 14 γκολ το 2014 και 48 ματς με 14 γκολ το 2015).

Από το ξεκίνημα του 2016, όμως, ο Μπλάνκο δεν έχει θέση βασικού (7 ματς –τα 2 βασικός- και 1 γκολ) με αποτέλεσμα να επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα του Γκουαγιακίλ.

Γι’ αυτό κατέθεσε προσφυγή, αφού –όπως αναφέρει στην καταγγελία που έκανε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Εκουαδόρ- η Μπαρτσελόνα του οφείλει 150.000 δολάρια.

«Στην Μπαρτσελόνα μένουν μόνο όσοι το θέλουν. Και έχω την εντύπωση ότι ο Μπλάνκο θέτει μόνος του εαυτόν εκτός ομάδας. Έκανε την προσφυγή χωρίς να έχει μιλήσει μαζί μας προηγουμένως», σχολίασε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κάρλος Αλφάρο Μορένο.

Το συμβόλαιο του Μπλάνκο, που παραμένει στις καρδιές των ΑΕΚτσήδων, έληγε τον Δεκέμβριο του 2016, αλλά πλέον θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του αυτό το καλοκαίρι. Πιθανότατα ως ελεύθερος!

Η ομοσπονδία του Εκουαδόρ έχει δώσει 30 μέρες προθεσμία στην Μπαρτσελόνα να καταβάλει τα 150.000 δολάρια στον Μπλάνκο, αλλά δεν αποκλείεται να μην του πληρώσει όλο το ποσόν και να βρεθεί μία συμβιβαστική φόρμουλα για να χωρίσουν οι δύο πλευρές.

«Το χρέος προς τον Μπλάνκο δεν είναι της δικής μας διοίκησης, αλλά της προηγούμενης. Δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε με τον Μπλάνκο. Δεν έχουμε δώσει εντολή στον προπονητή να μην τον χρησιμοποιεί», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Φρανσίσκο Σεβάγιος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ίσμαελ Μπλάνκο φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με φίλους του στην Ελλάδα και να έχει δηλώσει διατεθειμένος να επιστρέψει στη χώρα μας αν προκύψει ενδιαφέρον! Η επιστροφή του στα μέρη μας είναι μία ιδέα που τον εξιτάρει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x