Γαλλία

Ο Μπονγκ ξαναχτυπά! Τον Μίτσελ!

Νέες δηλώσεις κατά του άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό, Μίτσελ, έκανε-αυτή τη φορά σε πιο ήπιους τόνους-ο Γκαετάν Μπονγκ.

Ο Μίτσελ είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τα κάκιστα αποτελέσματα της Μαρσέιγ, που έχει υποχωρήσει στη δωδέκατη θέση. Οι επικριτές του έχουν πληθύνει και ο Γκαετάν Μπονγκ, που ήταν πολύ «καυστικός» από τη μέρα της πρόσληψής του από τη γαλλική ομάδα, «ξαναχτύπησε».

Ο Καμερουνέζος μπακ, που είχε συνεργαστεί μαζί του στον Ολυμπιακό, κατέθεσε τη γνώμη του στο Canal+. «Είναι ένας προπονητής με ταλέντο, που έχει ισχυρή προσωπικότητα, αλλά υπήρχαν στιγμές που είχαμε αμφιβολίες σε τακτικό επίπεδο, για το τι έπρεπε να κάνουμε. Όταν πάνε όλα καλά, έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, αλλά όταν όχι, το χαμόγελό του δεν είναι φυσιολογικό», ανέφερε.

Πάντως όταν είχε προσληφθεί, ήταν πολύ πιο καυστικός για τον Ισπανό τεχνικό. «Κουράγιο στους παίκτες της Μαρσέιγ, αν ο Μίτσελ προσληφθεί. Ένας καθρέφτης και ζελέ για τα μαλλιά θα είναι πιο σημαντικά από τις νίκες της ομάδας», είχε αναφέρει αποκαλώντας τον υποκριτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x