Γενικά

Ο Νασρί και άλλοι τέσσερις... τσαμπουκάδες της ιστορίας (videos)

Με αφορμή την αποβολή του Νασρί στο παιχνίδι της Λέστερ με τη Σεβίλλη, η «Marca» θυμάται άλλες τέσσερις αποβολές που προήλθαν από την πρόκληση του αντιπάλου.

Τελευταία προσθήκη στη λίστα με τους «τσαμπουκάδες» που έπεσαν θύματα της προκλητικής συμπεριφοράς του αντιπάλου και αποβλήθηκαν, ήταν ο Νασρί στο παιχ5ίδι της Λέστερ με την Σεβίλλη για τη φάση των "16" του φετινού Champions League.

Η ισπανική «Marca» θυμάται άλλα τέσσερα παρόμοια περιστατικά.

1. Νασρί εναντίον Βάρντι (Λέστερ – Σεβίλλη)

Ο Γάλλος ήταν ο τελευταίος παίκτης που μπήκε στη λίστα. Ο Νασρί άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 74’ μετά από δύο κίτρινες κάρτες. Η δεύτερη ήρθε όταν έπεσε στην παγίδα του Βάρντι, και απάντησε με μία κεφαλιά στον επιθετικό της Λέστερ.



2. Καβάνι εναντίον Χάρα (Ουρουγουάη – Χιλή)

Ουρουγουάη εναντίον Χιλής στο Κόπα Αμέρικα του 2015. Ο Καβάνι τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές όταν αποβλήθηκε στο παιχνίδι των προημιτελικών, μετά το χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο του Χάρα. Νωρίτερα ο Χιλιανός είχε προκαλέσει τον Ουρουγουανό λέγοντάς του: «Ξέρεις ότι ο πατέρας σου θα φάει 20 χρόνια φυλακή».



3. Μπέκαμ εναντίον Σιμεόνε (Αγγλία – Αργεντινή)

Είναι ένα από τα επεισόδια που σημάδεψαν την καριέρα του Μπέκαμ, συνέβη στο Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998. Η Αγγλία έπαιζε στα προημιτελικά κόντρα στην Αργεντινή, όταν ο Μπέκαμ έδωσε μία κλωτσιά στο Σιμεόνε. Όλη η χώρα του «έκραξε» τον Ντέιβιντ που δήλωσε ότι «αυτή η πράξη τα άλλαξε όλα για μένα».



4. Ζιντάν εναντίον Ματεράτσι (Γαλλία – Ιταλία)

Η αθλητική καριέρα του Ζιντάν έχει σημαδευτεί από αυτή την κουτουλιά που έδωσε στον Ματεράτσι στον τελικό του Μουντιάλ του 2006. Μετά από μία διαμάχη ο Ιταλός είπε στον Ζιζου: «προτιμώ την π… την αδερφή σου». Ο Γάλλος επιτέθηκε στον Ματεράτσι και πήρε την κόκκινη κάρτα.



5. Ορτέγκα εναντίον Φαν Ντερ Σαρ (Αργεντινή – Ολλανδία)

Μία από τις αποβολές που δεν θυμούνται πολλοί, είναι αυτή του Ορτέγκα. Αργεντινή και Ολλανδία έπαιζαν στα ημιτελικά του Μουντιάλ του 1998 στη Γαλλία, και μετά από μία πτώση μέσα στην περιοχή, ο τερματοφύλακας κατηγόρησε τον Ορτέγκα και εκείνος του ανταπέδωσε με μία δυνατή κεφαλιά.



Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x