Super League 2

Ο Νάτσο και ο… Λάρα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Σκόκο για την ΑΕΚ, που όμως φέρεται να έχει στη λίστα της και τον Χάβι Λάρα για τη θέση του μεσοεπιθετικού. Τι γίνεται με γκολκίπερ.

Ανάμεσα στις μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ είναι και η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, που θα μπορεί να αγωνίζεται πίσω από τον κυνηγό, αλλά και στα άκρα. Ο Νάτσο Σκόκο φαίνεται πως είναι ο διακαής πόθος του Δημήτρη Μελισσανίδη και το αφεντικό της ΠΑΕ έχει αναλάβει τους χειρισμούς στην υπόθεση. Μια υπόθεση που δεν είναι απλή, από τη στιγμή που ο Αργεντινός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Πάντως ο «υδραυλικός» φέρεται απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην «Ένωση» και μένει πλέον να φανεί αν μπορεί να βρεθεί η φόρμουλα για να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα μετά από τέσσερα χρόνια.

Πάντως η ΑΕΚ κοιτάζει και αλλού για τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει στη λίστα του το όνομα του Χάβι Λάρα. Ο 29χρονος Ισπανός, που αγωνίζεται κατά προτίμηση ως αριστερός μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται στην Εϊμπάρ και μένει ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του. Φέτος είχε φέτος μια καλή σεζόν στην Primera Division με 33 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» τον γνωρίζει καλά από την περσινή τους συνύπαρξη στη Segunda Division, όπου ο Λάρα με την Πονφεραντίνα είχε 37 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η ΑΕΚ, που ήδη έχει πάρει τους Σιμόες και Γκάλο, θα κινηθεί δεδομένα για τερματοφύλακα, αριστερό μπακ, στόπερ, δεξιό εξτρέμ, περιφερειακό επιθετικό και σέντερ φορ, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο στις δύο τελευταίες θέσεις να υπάρξουν δύο προσθήκες και να γίνουν κάποιες άλλες κινήσεις υπό τη μορφή επένδυσης. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι άλλες τουλάχιστον τρεις μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ για τις υπόλοιπες κινήσεις θα πάρουν το χρόνο τους.

Κάτι λέει η καθυστέρηση…

Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έρβιν Μούλντερ, αν και υπάρχει συμφωνία με τον ίδιο, φαίνεται πως δεν είναι τυχαία. Κάποιες φήμες θέλουν την ΑΕΚ να «παλεύει» για την απόκτηση του Κοσταρικανού Εστέμπαν Αλβαράδο της Άλκμααρ, που πάντως είναι περιζήτητος και δύσκολος στόχος, ενώ άλλες αναφέρουν πως η «Ένωση» το… ξανασκέφτεται μετά τις καλές εμφανίσεις του Ηλία Βούρα στα τελευταία παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x