Stoiximan Super League

Ο «νόμος» του Γεωργιάδη

Την αναδιοργάνωση -στο μέγιστο δυνατό βαθμό- του ΠΑΟΚ ενόψει πλέι-οφ θέλει να πετύχει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» θέσπισε κανονισμό λειτουργίας των αποδυτηρίων του «δικεφάλου»

Η ανάγκη μεταμόρφωσης του ΠΑΟΚ ενόψει πλέι-οφ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Και πρώτος απ’ όλους φυσικά το γνωρίζει ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Γι’ αυτό επιδιώκει την όσο το δυνατό μεγαλύτερη αναδιοργάνωση της ομάδας, στην προσπάθεια να σωθεί τουλάχιστον ο στόχος της δεύτερης θέσης.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο νέος τεχνικός του «δικεφάλου» θέσπισε κανονισμό αποδυτηρίων, αλλά και ομαδικής λειτουργίας. Δηλαδή ένα σύνολο κανόνων, στους οποίους προβλέπονται λεπτομέρειες σε θέματα όπως η ώρα άφιξης στην προπόνηση, η ομοιομορφία στις αποστολές, αλλά και πρόστιμα για τη χρήση κινητών σε αποδυτήρια και κατά την διάρκεια θεραπειών.

Εξάλλου, στην ίδια απόπειρα να γίνει πιο λειτουργική η ομάδα εντάσσεται και η απόφαση να κοπούν απ’ το ρόστερ οι Τζανδάρης, Σπυρόπουλος και Κατσικάς. Με τη λογική ότι θα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των παικτών και στις προπονήσεις ο Γεωργιάδης να δουλεύει μονάχα με αυτούς που υπολογίζονται για τα επόμενα ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x