Stoiximan Super League

Ο Ντέμης αποκάλυψε τους προβληματισμούς του Τζεμπούρ όταν ήταν στον Ολυμπιακό

Κάποιους από τους προβληματισμούς που είχε ο Ράφικ Τζεμπούρ στη θητεία του στον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο Ντέμης Νικολαϊδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρκετούς προβληματισμούς είχε ο Ράφικ Τζεμπούρ στη θητεία του στον Ολυμπιακό. Αυτό αποκάλυψε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6, «Ντεμοτεχνείο».

O «Ντεμινιο» ανέφερε ότι ο γαλλοαλγερινός επιθετικός σε συνάντηση τους, του είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους καθώς δεν υπήρχε ανταγωνισμός.

«Είναι δουλειά του κάθε προπονητή να ασχοληθεί με το αν ένας παίκτης είναι ζόρικος ή όχι. Θυμάμαι ότι ο πρόεδρος του Πανιώνιου (σ.σ Κωνσταντίνος Τσακίρης) μου είπε ότι θα τον πάρετε εσείς γιατί ήρθατε απευθείας σε εμένα, ενώ ο Παναθηναϊκός πήγε σε αυτόν. Μπορεί να τα δώσει όλα για εσένα, δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του. Γενικά μου αρέσουν όλοι όσους λένε ιδιόρρυθμους», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Στον Ολυμπιακό έπαιξε εκπληκτικά είχε τρομερή απόδοση, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Είχαμε χαθεί γιατί είχα φύγει από την ΑΕΚ, με πήρε μια μέρα τηλέφωνο ενώ έπαιζε στον Ολυμπιακό και ήρθε απ’ το σπίτι μου και μου μιλούσε κανένα μισάωρο: “Τι κάνω εγώ εδώ; Θέλω να φύγω, δεν υπάρχει ανταγωνισμός. O Ολυμπιακός δεν με χρειάζεται” ήταν μερικοί απ’ τους προβληματισμούς που μοιράστηκε μαζί μου. Δίκιο είχε πάντως», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x