Ιταλία

Ο Ντεσάν «σπρώχνει» τον Τολισό στην αγκαλιά της Γιουβέντους

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την άποψή του για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κορεντίν Τολισό.

Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν κάλεσε στην αποστολή των «μπλε» για πρώτη φορά τον μέσο της Λιόν Κορεντίν Τολισό, εκφράζοντας δημόσια την άποψή του για την πορεία της καριέρας του 23χρονου.

Ο γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1994 ποδοσφαιριστής είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή της εθνικής Γαλλίας για την αναμέτρηση των προκριματικών του μουντιάλ εναντίον του Λουξεμβούργου και για το φιλικό με την Ισπανία.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει πιθανή μεταγραφή του Τολισό στη Γιουβέντους, με την «Μεγάλη Κυρία» να έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της, και δεν δίστασε να τοποθετηθεί: «Γιατί όχι; Ασφαλώς και θα μπορούσε- δήλωσε ο παίκτης των «μπιανκονέρι» από το 1994 μέχρι το 1999 και προπονητής τη σεζόν 2006-07- θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή για αυτόν. Προσωπικά βρίσκομαι στην ιδανική θέση για να πω αν πρέπει να το κάνει ή όχι. Σήμερα ανήκει στη Λιόν και πρόκειται για έναν μέσο αρκετά ολοκληρωμένο. Κάνει μία καλή χρονιά, είναι αποφασιστικός για την ομάδα του, δημιουργεί και εκτελεί. Ο τρόπος παιχνιδιού του και η τεχνική παρουσιάζουν αναμφισβήτητα μεγάλο ενδιαφέρον».

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x