Stoiximan Super League

«Ο Ντίντακ κοστίζει 1,2 εκατ. ευρώ, προσιτή τιμή για την Εσπανιόλ»

Στη σωστή του βάση τοποθετούν πλέον το θέμα Ντίντακ οι Ισπανοί. Η έγκυρη «Mundo Deportivo» αναφέρει ότι για να τον πάρει η Εσπανιόλ από την ΑΕΚ απαιτείται 1,2 εκατ. ευρώ, τιμή που χαρακτηρίζει προσιτή

Τη δέσμευση του Ντίντακ με την ΑΕΚ -που κάνει απαραίτητο το να πληρωθεί για να τον αφήσει να φύγει- επιβεβαιώνουν πλέον και οι Ισπανοί.

Μετά τα δημοσιεύματα που απλώς ανέφεραν ότι ο 28χρονος μπακ είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην Εσπανιόλ, η «Mundo Deportivo» αναφέρει σήμερα (μιλώντας μάλιστα με ποσά) ότι θα πρέπει να αποζημιωθεί η «Ένωση» για να συμβεί αυτό.

«Ο Ντίντακ είναι μια επιλογή για την ενίσχυση στα αριστερά της άμυνας. Έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και η μεταγραφή κοστίζει 1,2 εκατ. ευρώ. Μια προσιτή τιμή για την Εσπανιόλ. Η επιστροφή του στην πατρίδα είναι κοντά», γράφει συγκεκριμένα η έγκυρη εφημερίδα.

Μπορεί λοιπόν να μην έχει κατατεθεί ακόμα κάποια πρόταση στην ΑΕΚ, ωστόσο καθίσταται σαφές πλέον και από την πλευρά των Ισπανών ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τον παίκτη χωρίς αντίτιμο και μάλιστα σημαντικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x