Ιταλία

Ο Ντιμπαλά επέστρεψε (και το χρωστάει στον Μέσι)

Ποια συμβουλή του Λιονέλ Μέσι ακολούθησε ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και βελτίωσε την φυσική και αγωνιστική κατάστασή του.

Ο Πάουλο Ντιμπαλά είναι έτοιμος να γυρίσει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, καθώς ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με την Μίλαν στις 22 Οκτωβρίου. Ο 23χρονος επιθετικός έχει ήδη μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και –σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα- αυτό έγινε χάρη στον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, η La Stampa υποστηρίζει πως ο Αργεντινός σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα βοήθησε τον συμπατριώτη του να βελτιώσει την φυσική και αγωνιστική του κατάσταση προτείνοντάς του να επισκεφθεί τον Dr Τζουλιάνο Ποσέρ.

Πρόκειται για τον ίδιο διαιτολόγο τον οποίο εμπιστεύεται ο Μέσι. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο Ποσέρ είχε προτείνει στον 29χρονο άσο να αποφεύγει οτιδήποτε έχει ζάχαρη καθώς αυτός είναι ο Νο1 εχθρός των μυών και της ανασύστασης αυτών. Επίσης να προσέχει τις τροφές που περιέχουν υπερβολικό αλεύρι, ενώ τον συμβούλευσε να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερα γαλακτοκομικά προϊόντα. ΄

Ο Ντιμπαλά ακολούθησε τη συμβουλή του Μέσι και (δεν ξέρουμε αν πρόκειται για σύμπτωση, όμως γεγονός είναι ότι) ο Μάσιμο Αλέγκρι τον υπολογίζει πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x