Γ' Εθνική

«Ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Αποφασισμένος να παλέψει με τον ΟΦΗ για ό,τι καλύτερο στο εφετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στο ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο τεχνικός της ομάδας επεσήμανε ότι οι κρητικοί θα είναι τελείως διαφορετικοί στα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους και παραδέχθηκε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος της κατηγορίας βοήθησε την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον Μπρίτο:

«Εμένα μου είχε κάνει εντύπωση η άνεση που είχε όταν έμπαινε αλλαγή να προσαρμόζεται στις ανάγκες του αγώνα. Πέρα από την ποιότητα που έχει. Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στον δικό μας ποδόσφαιρο».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ:

«Είναι μια προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι αυτοί να μπορέσει η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Ήταν απογοητευμένοι. ‘’Αν μας πεις ναι τότε θα κάνουμε μια προσπάθεια. Αλλιώς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη χρονιά» μου είπαν. Είναι το σπίτι μου ο ΟΦΗ η ομάδα μου. Και τώρα βλέπω ότι καλά έκανα και είπα το «ναι».

Οι συνθήκες εργασίες είναι καλές. Πρέπει να προσαρμοστώ στο ποδόσφαιρο που παίζεται στην Γ’ εθνική. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας αποκλειστικά στα αποτελέσματα».

Για τη διακοπή των αγώνων:

«Η αλήθεια είναι ότι μας βοήθησε. Τα παιδιά που ήρθαν να λείψουν μόνο σε ένα παιχνίδι. Στο επόμενο θα έχουμε μια σημαντική βοήθεια. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να είναι δυνατή, με ποιότητα και να είναι γενικότερα καλή για αυτή την κατηγορία.

Για τον ΟΦΗ

«Δεν είναι Γ Εθνική ο ΌΦΗ. Όπως και ο Άρης. Είναι άλλες ομάδες. Εμένα εδώ είναι η ζωή μου. Η οικογένειά μου.
Η ομάδα μας έχει αλλάξει. Έχει αποκτήσει άλλους παίκτες. Θα είναι όλα διαφορετικά. Και ως ομάδα και πρόσωπα και παιχνίδι. Θα είναι εντελώς άλλη ομάδα τώρα στο Β’ γύρο. Δεν είναι μόνο το υλικό. Είναι καλές οι επιλογές που έχω κάνει ως προπονητής. Έχω κάνει το αγροτικό μου. Είχα τον Παναθηναϊκό με παίκτες μεγάλης κλάσης. Μετά πήγα στον Ατρόμητο. Μπορούσα να ήμουν και σε άλλη ομάδα αλλά εδώ ειναι το σπίτι μου»

Για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό:

«Συμφωνώ ότι άλλαξαν πολύ οι δύο ομάδες. Το καλοκαίρι το έλεγα για τον Ατρόμητο ότι ήθελε αλλαγή στους παίκτες τους. Είναι ένα παιχνίδι με τον στόχο και των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός πέρα από τα πλέι-οφ που τα καταφέρνει. Ο Ατρόμητος όμως είναι μια ομάδα καλή, που παίζει στην έδρα του και με παίκτες που ξέρουν εάν πάρουν προβάδισμα να κρατούν το αποτέλεσμα. Θέλει διαχείριση το παιχνίδι. Δεν μπορείς να προβλέψεις το παιχνίδι αυτό. Είναι δύσκολο και για τις δύο.

Έναν παίκτη που του έχει κάνει εντύπωση:

Ο Ατρόμητος έφερε τον Κεϊτά που συνδέει το παιχνίδι και τις γραμμές. Πήρε τον Σουμπίνιο που μπορεί να προσφέρει. Ο Ναπολεόνι θα είναι απώλεια. Έχασε πολλή ταχύτητα. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε τα πάντα. Δεν έχει καμία σχέση. Άλλοι παίκτες, άλλη ποιότητα. Στον Παναθηναϊκό όμως μοιράζονται οι επαφές δεν θα είναι το ίδιο για κάποιους παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x