Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει κρούση στον… Σίλβα πριν τον Μπέντο

Σύμφωνα με τη Live Sport, μετά την απόλυση του Βίκτορ και πριν την πρόσληψη του Μπέντο,ο Ολυμπιακός είχε κάνει κρούση στον Μάρκο Σίλβα. Ποια η απάντηση του Πορτογάλου για το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Τον προκάτοχο του Βίκτορ ήθελαν για… διάδοχό του στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η Live Sport.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά την απόλυση του Ισπανού τεχνικού και πριν την πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει κρούση για να επιστρέψει στον Μάρκο Σίλβα.

Οι Πειραιώτες φέρονται να ζήτησαν από τον μάνατζερ του Σίλβα, Κάρλος Γκονσάλβες, να ρωτήσει τον συμπατριώτη του αν είχε αλλάξει γνώμη και περίπου ενάμιση μήνα αφότου είχε αφήσει τον Ολυμπιακός τα κρύα του λουτρού το είχε μετανιώσει και θα ήθελε να επιστρέψει στον πάγκο του.

Ο Πορτογάλος ατζέντης μετέφερε την πρόταση στον Σίλβα, ο οποίος όπως αναφέρει η Live Sport νόμιζε αρχικά ότι του έκανε πλάκα. Όταν διαπίστωσε πως σοβαρολογούσε απάντησε πως θα ήταν λάθος να επιστρέψει τώρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το κάνει στο μέλλον.

Ο Γκονσάλβες ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» για την απάντηση του Μάρκο Σίλβα και εκείνοι προχώρησαν στην πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο.

Σημειωτέον, ο Μάρκο Σίλβα παραμένει εκτός πάγκων. Το όνομά του ακούστηκε για διάφορες ομάδες, από την Πόρτο μέχρι την Ίντερ και τη Βαλένθια, ωστόσο ακόμη δεν έχει ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x