Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός κοιτάει και Ισπανία για προπονητή!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει «στροφή» στο θέμα του προπονητή. Μάλιστα, οι ιθύνοντες έχουν στα χέρια τους λίστα με τεχνικούς από την Ισπανία. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος

Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες όλοι θεωρούσαν πως ο Ρεμί Γκαρντ ή κάποιος άλλος Γάλλος θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού για την επόμενη περίοδο. Μια μέρα μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος από τους «ερυθρόλευκους», ουδείς μπορεί να προβλέψει αν ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών θα είναι συμπατριώτης των Καρεμπέ, Μοντέστο. Και αυτό διότι είναι, πλέον, ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει «στροφή» στο θέμα του επόμενου προπονητή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τελική επιλογή της διοίκησης των «ερυθρόλευκων».

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Είναι, πλέον, ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει μόνο τη γαλλική αγορά για τον προπονητή που θα αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας του λιμανιού. Μπορεί, τελικά, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού να είναι Γάλλος, αλλά αυτήν τη στιγμή το σίγουρο είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας κάνουν δεύτερες σκέψεις. Θα πρέπει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» δραστηριοποιούνται και πάλι στην ισπανική αγορά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν στα χέρια τους λίστα με προπονητές που έχουν άμεση σχέση με την Ισπανία και είναι σε διαδικασία συζητήσεων. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αν και είναι δεδομένο πως οι Πειραιώτες δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου σε ό,τι αφορά την επιλογή τους. Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν προετοιμασία για την επόμενη σεζόν στα μέσα Ιουνίου και αυτό σημαίνει ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να έχουν αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής.

Η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στο θέμα προπονητή για τον Ολυμπιακό και όλοι, πλέον, περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις. Κανείς, μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει κάποιο ταξίδι μέσα στις δυο-τρεις επόμενες μέρες, από συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, που θα αφορά, φυσικά, το θέμα του νέου προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x