Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός και τέσσερις πρωτοκλασάτοι

Στην υλοποίηση τεσσάρων πρωτοκλασάτων μεταγραφών, παικτών δηλαδή που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά, θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα και είναι έτοιμος να γιορτάσει το απόγευμα της Κυριακής την κατάκτηση κι αυτού του τίτλου, σ' ένα γεμάτο “Καραϊσκάκη”. Όλα όμως δείχνουν κι αυτή είναι μια εξέλιξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πάρει ένα ακόμα πρωτάθλημα, αυτό της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν δυναμικά για την ενίσχυση του ρόστερ και τούτο θα φανεί άμεσα στην πράξη, με την απόκτηση παικτών που θα κάνουν τη διαφορά για τους πειραιώτες.

Η πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να διαθέσει 15 εκ. ευρώ για μεταγραφές, με προφανή στόχο να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι ο νέος Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός της επόμενης περιόδου θα είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Και η πρόθεση των “ερυθρόλευκων” είναι να δαπανήσουν ένα σημαντικό ποσό για μεταγραφές, κάτι που σημαίνει πως οι πειραιώτες είναι έτοιμοι να κατακτήσουν και το “πρωτάθλημα” των μεταγραφών.

Κανείς δεν ισχυρίζεται πως η προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει και τον επόμενο τίτλο θα είναι εύκολη, ωστόσο από την άλλη πλευρά είναι δεδομένο πως οι πειραιώτες θα ρίξουν“ζεστό” χρήμα για την ενίσχυση τους. Αυτή είναι η πρώτη και πιο βασική παράμετρος για να πετύχουν ξανά το στόχο τους οι πρωταθλητές και σύντομα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Τέσσερις πρωτοκλασάτοι
Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην υλοποίηση τεσσάρων πρωτοκλασάτων μεταγραφών, παικτών δηλαδή που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα του Πειραιά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει σημαντικές επαφές για την ολοκλήρωση μεταγραφών. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλό δρόμο σε ότι έχει να κάνει με τις επαφές για δύο παίκτες από το εξωτερικό. Σε τόσο καλό δρόμο που είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα προχωρήσουν σε κινήσεις που αφορούν θέσεις που ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν και μια απ' αυτές τις θέσεις είναι του σέντερ φορ.

Σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή, άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις, με τον Ρεμί Γκαρντ να είναι το μεγάλο φαβορί για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πειραιωτών. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και κάποια έκπληξη από πλευράς πρωταθλητών. Υπάρχουν σκέψεις για μια κίνηση που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρόκειται για κίνηση που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από λίγο καιρό. Προς το παρόν υπάρχουν σκέψεις και όχι απόφαση. Το θέμα πάντως παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x