Κύπρος

«Ο Ολυμπιακός καθυστερεί τη μεταγραφή του Μαρτίνες»

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε και χθες στην υπόθεση του Νίκολας Μαρτίνες για την Ανόρθωση, με τα κυπριακά μέσα να υποστηρίζουν ότι η καθυστέρηση οφείλεται στον Ολυμπιακό.

Ούτε χθες σημειώθηκε εξέλιξη στην υπόθεση του Νίκολας Μαρτίνες για την Ανόρθωση.

Όπως μεταδίδουν τα κυπριακά Μέσα, ενώ έχει υπάρξει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον κυπριακό σύλλογο και τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και το οικονομικό μέρος της υπόθεσης, παρατηρείται καθυστέρηση για την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες την «Κυρία» αναφέρουν πως έχουν κουραστεί από τη συγκεκριμένη στάση των νταμπλούχων Ελλάδας, όμως δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν την αποστολή των εγγράφων από την ελληνική ομάδα.

Μόλις διευθετηθούν τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή του Μαρτίνες, ο Αργεντινός θα μεταβεί απευθείας στην Κύπρο για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Ανόρθωση. Ο κυπριακός σύλλογος έχει συμφωνήσει να πληρώσει 200.000 ευρώ στον Αργεντινό άσο και τις υπόλοιπες 150.000 ευρώ των ετήσιων απολαβών του θα τις καλύψει ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x