Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός «μίλησε» και είπε 15 εκατ. για Μιλιβόγεβιτς!

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δώσει τον παίκτη με λιγότερα από 15 εκ. ευρώ. Προφανώς και η πρόταση που έκανε η Λέστερ δεν ήταν τέτοια που να «συγκινήσει» τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο ίδιος ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς επιβεβαίωσε ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ, έκανε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του, τονίζοντας μάλιστα πως η απάντηση των “ερυθρόλευκων” ήταν αρνητική. Παρουσιάζει λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ορισμένες παραμέτρους της υπόθεσης του Σέρβου μεσοαμυντικού γιατί το όνομα του 26χρονου μεσοαμυντικού θα “παίξει” πολύ στο μεταγραφικό “παζάρι” του Ιανουαρίου.

1.Πρώτα απ' όλα οφείλει να επισημάνει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό πως δεν πρόκειται να δώσει τον παίκτη με λιγότερα από 15 εκ. ευρώ. Προφανώς και η πρόταση που έκανε η Λέστερ δεν ήταν τέτοια που να “συγκινήσει” τους πρωταθλητές Ελλάδος και γι' αυτό η απάντηση ήταν “όχι”. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι “ερυθρόλευκοι” δε χρειάστηκε να σκεφτούν και πολύ πριν απαντήσουν αρνητικά στην αγγλική ομάδα για έναν πολύ απλό λόγο. Δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τον Σέρβο με λιγότερα από 15 εκ. ευρώ και αυτό είναι κάτι που το ξέρει και ο ατζέντης του παίκτη. Οι πειραιώτες μάλιστα εκτιμούν ότι το ποσό μπορεί να είναι και μεγαλύτερο.

2.Η Λέστερ πήρε την απόφαση να κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μιλιβόγεβιτς, μετά το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της Σερβίας με την Ουαλία στο Κάρντιφ, εκεί όπου ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έκανε σούπερ εμφάνιση παίζοντας δίπλα στον Μάτιτς. Βέβαια είχαν προηγηθεί και άλλες αποστολές των “αλεπούδων”. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Λέστερ έχει προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος ήταν για ένα (μικρό) φεγγάρι στη χώρα μας και γνωρίζει τι εστί Μιλιβόγεβιτς.

3.Ο Ολυμπιακός δεν “καίγεται” για να παραχωρήσει τον παίκτη καθώς ο Μιλιβόγεβιτς έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν πρόκειται ν' αλλάξουν άποψη σε ότι αφορά τις οικονομικές τους απαιτήσεις ούτε το επόμενο καλοκαίρι γιατί απλούστατα δεν κινδυνεύουν να φύγει ο παίκτης χωρίς να υπάρξει οικονομικό όφελος.

4.Ο ίδιος ο Μιλιβόγεβιτς αισθάνεται καλά στον Ολυμπιακό και ουδέποτε εξέφρασε επιθυμία για μεταγραφή. Ούτε τώρα με την πρόταση της Λέστερ αλλά ούτε και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια όταν Φενέρ, Φιορεντίνα, Μπενφίκα και Ζενίτ έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό και ο παίκτης να αισθάνεται καλά στην ομάδα που αγωνίζεται και να μη πιέζει ή “εκβιάζει” για να πάρει μεταγραφή. Και ο Μιλιβόγεβιτς είναι καλά στον Ολυμπιακό και τούτο το ξέρει καλά και ο μάνατζερ του.

5.Τα “βαριά χαρτιά” δεν έχουν βγει ακόμα στο...τραπέζι. Είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους προς τα τέλη Γενάρη αλλά όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι φαντάζει πιο κατάλληλη περίοδος για να “πέσουν τα μύρια” για τον Λούκα. Επειδή μάλιστα πολλά γίνονται τα τελευταία πέντε χρόνια με κινέζικες ομάδες (και ειδικά τα δύο τελευταία) αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι ο Σέρβος δεν έχει καμιά σκέψη για Κίνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x