Champions League

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει στο γήπεδο με «το μαχαίρι στα δόντια»

«Μάλλιασε η γλώσσα» του Μαρτίνς, καθώς δεν σταμάτησε να λέει στους παίκτες του για το πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι. Και το κάνει ακόμα δυσκολότερο η νοοτροπία με την οποία θα παίξει η Μπασάκ.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασάκσεχιρ είναι δύσκολο. Πολύ δύσκολο θα λέγαμε και καλό θα είναι ο κόσμος να έχει προετοιμαστεί για μάχη.

Το σίγουρο είναι πως αυτό το έχει καταλάβει ο προπονητής των ερυθρόλευκων κάτι που φάνηκε και από τον τρόπο με τον οποίο έχει προετοιμάσει την ομάδα του.

«Μάλλιασε η γλώσσα» του Μαρτίνς καθώς ο 49χρονος τεχνικός δεν σταμάτησε να λέει στους παίκτες του για το πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι. Και το κάνει ακόμα δυσκολότερο η νοοτροπία με την οποία θα παίξει η Μπασάκ.

Η τουρκική ομάδα δεν έχει τίποτε να χάσει κι αυτό σημαίνει ότι είναι διατεθειμένη να πάρει πολλά ρίσκο στο παιχνίδι της.

Το ζητούμενο λοιπόν για τους ερυθρόλευκους είναι να μπουν στο ματς με το «μαχαίρι στα δόντια». Να δείξουν δηλαδή στους Τούρκους από το πρώτο λεπτό του αγώνα ότι πανέτοιμοι για να τα δώσουν όλα.

Κι αν ο Ολυμπιακός δείξει αυτή τη νοοτροπία στο ξεκίνημα του ματς θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρόκρισης.

Απαγορεύεται κάθε χαλαρότητα και αυτό πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι Τούρκοι θα τα παίξουν όλα για όλα και αυτό σημαίνει πως και οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δώσουν μάχη για να πετύχουν τον στόχο τους.

Κι όταν λέμε να τα δώσουν όλα, εννοούμε πως θα πρέπει να μπουν δυνατά στις μονομαχίες, να βγάλουν πείσμα στο παιχνίδι τους, να δείξουν στον αντίπαλο τους ότι είναι αποφασισμένοι να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Και είναι προφανές πως μια τέτοια νοοτροπία από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού θα ανεβάσει και την… θερμοκρασία στην εξέδρα, στο γεμάτο Καραϊσκάκη.

Γιατί και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα παίξει μπάλα στο αποψινό παιχνίδι δίνοντας ώθηση στην ομάδα του.

Τα πρώτα λεπτά θα δείξουν πολλά για το που θα πάει το ματς και οι ερυθρόλευκοι πρέπει να μπουν στο παιχνίδι με φουλ ένταση και δύναμη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x