Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί για ένα καλό «κόλπο»

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να φέρει ένα πολύ δυνατό όνομα (που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας) για τη θέση του προπονητή.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Το θέμα προπονητή είναι αυτό που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό και οι φίλοι των “ερυθρόλευκων” περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με το ποιος θα κάθεται στην άκρη του πάγκου των πρωταθλητών τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ρεμί Γκαρντ φαίνεται να έχει κερδίσει έδαφος τις δύο τελευταίες μέρες αλλά καλά ενημερωμένες “πηγές” αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια γι' άλλο προπονητή.

Μάλιστα, σύμφωνα μ' αυτές τις “πηγές”, πρόκειται για όνομα που δεν έχει το φως της δημοσιότητας, με την επισήμανση όμως ότι πρόκειται για δύσκολη περίπτωση.

Ο Ολυμπιακός παραμένει όμως στο “κόλπο” και αν καταφέρει να βρει την “άκρη” με τον συγκεκριμένο προπονητή, τότε θα μπορεί να μιλήσει κάποιος για μια εξαιρετική επιλογή. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Πειραιώτες δεν προχωρούν στην υπόθεση του Ρεμί Γκαρντ, επειδή είναι αποφασισμένοι να περιμένουν για μερικές μέρες ακόμα, τις εξελίξεις με τον προπονητή που προαναφέραμε. Κανείς πάντως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η προσπάθεια των “ερυθρόλευκων” θα έχει αίσιο τέλος.

Είναι όμως δεδομένο πως οι πρωταθλητές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, προσφέροντας ΄να εξαιρετικό συμβόλαιο (με ετήσιες αποδοχές πάνω από ένα εκ. ευρώ) αλλά και τη διαβεβαίωση πως θα γίνουν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των Πειραιωτών.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, η συγκεκριμένη επιλογή των πρωταθλητών Ελλάδος δεν προέρχεται από τη γαλλική αγορά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ρόλο που μπορεί να έχει παίξει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και η επαναδραστηριοποίηση του στο μεγάλο λιμάνι.

Αυτό που είναι δεδομένο αφορά την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για να συμφωνήσει με προπονητή που το όνομα του δεν έχει γραφτεί στον Τύπο και είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή για μερικές μέρες ακόμα. Αν όμως δεν βρεθεί “άκρη” μέσα στην επόμενη εβδομάδα τότε οι “ερυθρόλευκοι” θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες λύσεις. Ο Γκαρντ είναι μεταξύ αυτών αλλά δεν είναι φυσικά η μοναδική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x