Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός θέλει ένα «ξέσπασμα»

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την υποχρέωση που καταλαβαίνουν ότι έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ και το μήνυμα που θέλουν να στείλουν.

Το ματς με τη Σπόρτινγκ ανήκει στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά, καθώς ακολουθούν δύσκολα και σημαντικά ματς σε τρεις διοργανώσεις για την ομάδα του λιμανιού. Ασφαλώς και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να πάρουν το μάθημα τους από τα όσα έγιναν την περασμένη Τρίτη στο Φάληρο, αλλά παράλληλα είναι υποχρεωμένοι να δείξουν απ' το αυριανό κιόλας ματς με τον Αστέρα, ότι παραμένουν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός είναι ένα ξέσπασμα, μια καλή, μια «γεμάτη» εμφάνιση που θα του δώσει και την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται για τα ματς με ΑΕΚ και Γιουβέντους. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας και αυτό είναι που συζητούσαν οι «ερυθρόλευκοι» στου Ρέντη χθες και σήμερα. Ότι είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν και να αποδείξουν πως ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες δυνατότητες.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η ήττα από τη Σπόρτιγκ και κυρίως τα λάθη που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κάτι που έκανε ακόμα και τον προπονητή του Ολυμπιακού να απορήσει. Αυτό όμως που θέλει τώρα η ομάδα του λιμανιού είναι να στείλει «μήνυμα» προς τους αντιπάλους της στο πρωτάθλημα και στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να ανακτήσουν την ηρεμία τους.

Δεν “έδειξε” ενδεκάδα
Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους, με απογευματινή προπόνηση στου Ρέντη, με τον Μπέσνικ Χάσι να κρατά «κλειστά χαρτιά» για την εντεκάδα. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος δεν έκανε δοκιμές για να φανερώσει τα πλάνα του ούτε μίλησε στους παίκτες του για το ματς με το Αστέρα.

Ο 45χρονος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναμένεται ν' αποκαλύψει τα πλάνα του στην αυριανή προπόνηση των Πειραιωτών και όλα δείχνουν πως ο Χάσι ετοιμάζει αρκετές αλλαγές.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν Κούτρης, Ζντίελαρ, Πάρντο και Μπεν ενώ είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή μετά από δύο μήνες ο Μποτία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x