Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός ζητάει 10 εκατ. ευρώ μαζί με μπόνους για Τσιμίκα»

Σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport φέρνει στην επιφάνεια μία νέα πραγματικότητα όσον αφορά τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον διεθνή μπακ-χαφ.

«Ζεστό» παραμένει το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είναι από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα για πιθανή μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι.

Σήμερα η Gazzetta Dello Sport φέρνει στην επιφάνεια μία νέα πραγματικότητα όσον αφορά τις απαιτήσεις των Πειραιωτών, οι οποίοι φέρονται να ζητούν 10 εκατ. ευρώ μαζί με κάποια μπόνους για να προχωρήσει η μεταγραφή του διεθνούς άσου στην ιταλική ομάδα.

«Από την Αθήνα στην Νάπολη. Ο Κώστας Τσιμίκας που είχε μία επαφή με την ομάδα και το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν η Νάπολι έψαχνε έναν αντικαταστάτη του Φαουζί Γκουλάμ. Οι Ναπολιτάνοι υπολογίζουν στα 8 εκατ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής και ο Ντε Λαουρέντις έχει προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό μαζί με δύο πόντους. Ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητάει 10 εκατ. ευρώ, μαζί με μπόνους και μπόνους επίτευξης στόχων», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της γνωστής ιταλικής εφημερίδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x