Euro 2024

Ο Οριέ έσωσε τη ζωή αντιπάλου! (videos)

Ο Ιβοριανός μπακ της Παρί, Σερζ Οριέ, έσωσε παίκτη του Μάλι που του είχε γυρίσει η γλώσσα.

Ο Σερζ Οριέ έχει δημιουργήσει ένα προφίλ «κακού παιδιού» με τα λόγια και τις ενέργειές του, με αποτέλεσμα το όνομά του να αναφέρεται στα Μέσα συνήθως για λάθος λόγους (βλ. παραλήρημα με ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς κόντρα στον Λοράν Μπλαν, ποινή φυλάκισης με αναστολή για χτύπημα σε αστυνομικό κ.α.).

Σε αυτή την περίπτωση όμως, ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ήρωας της ημέρας. Ο Οριέ έσωσε τη ζωή αντιπάλου του, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα, ενώ αγωνιζόταν με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού κόντρα στο Μάλι. Ο Μουσά Ντουμπιά συγκρούστηκε με τον Λαμίν Κονέ και έμεινε αναίσθητος στο έδαφος και ο Ιβοριανός επενέβη, σώζοντάς τον λίγο πριν... συμβεί το μοιραίο.



Ο προπονητής του Μάλι, ο Γάλλος Αλέν Ζιρές, ευχαρίστησε τον Οριέ για τη γρήγορη αντίδρασή του που έσωσε τη ζωή του παίκτη του.

«Όλοι οι παίκτες συνειδητοποίησαν ότι ο Ντουμπιά πνιγόταν και ήταν έτοιμος να καταπιεί την γλώσσα του. Τότε ο Οριέ, μαζί με έναν από τους παίκτες μας, τον γύρισαν γρήγορα στο πλάι και τράβηξαν τη γλώσσα του έξω, γιατί ήταν έτοιμος να χάσει τη ζωή του», είπε ο Ζιρές στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC.

Επειδή βέβαια αλλιώς δεν θα ήταν… Οριέ, ο αμυντικός φρόντισε πάλι να δημιουργήσει ντόρο, κάνοντας στους φιλάθλους των αντιπάλων την κίνηση με το δάχτυλο στο λαιμό, μετά το τρίτο γκολ της ομάδας του, το οποίο προήλθε από δική του σέντρα που εξοστρακίστηκε σε πόδι αμυντικού και σφράγισε τη νίκη των Ιβοριανών με 3-1.



Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x