Αγγλία

Ο Παγιέ θέλει να μείνει στη Γουέστ Χαμ!

Πολλοί πιστεύουν πως ο Ντιμίτρι Παγιέ θα αφήσει την Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι για έναν μεγαλύτερο σύλλογο. Ο ίδιος θέλει να μείνει στο Λονδίνο.

Έχει ακουστεί από πολλούς πως ο Ντιμίτρι Παγιέ, θα αφήσει την Γουέστ Χαμ για ένα πολύ ακριβό συμβόλαιο με κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα.

Ο 29χρονος Γάλλος πήγε στα «σφυριά» από την Μαρσέιγ μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλα υπέγραψε 5ατές συμβόλαιο και σε πρόσφατες δηλώσεις του, ανέφερε πως πιθανότατα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

«Οι δημοσιογράφοι με έχουν πάει παντού. Δεν έχω όμως, καμία επαφή με άλλη ομάδα. Έχω υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την Γουέστ Χαμ. Μάλλον θα είμαι εδώ και την επόμενη σεζόν», υποστήριξε.

Ο ταλαντούχος Γάλλος μεσοεπιθετικός, έχει σκοράρει δώδεκα φορές με την φανέλα της Γουέστ Χαμ και μετράει ισάριθμες ασίστ.

Αυτή τη στιγμή, ο Παγιέ προπονείται με την εθνική ομάδα της Γαλλίας για το Euro που διεξάγεται αυτό το καλοκαίρι και πιθανότατα με τις εμφανίσεις του, θα προσελκύσει ακόμη περισσότερα «βλέμματα» μεγάλων συλλόγων.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τουμπακάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x