Europa League

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα»

Στις αντιξοότητες που ξεπέρασε ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη κόντρα στην Σπαρτάκ Τρνβα στάθηκε ο Ρικάρντο Κόστα.

Η αυτοπεποίθηση είναι το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟΚ από τη νίκη επί της Σπαρτάκ Τρνβα, σύμφωνα με τον Ρικάρντο Κόστα. Ο στόπερ του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας στη Nova, τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η νίκη και στον επαναληπτικό της Σλοβακίας.

Αναλυτικά:

«Αλλιώς ξεκίνησε το ματς. Εμείς άλλα θέλαμε να κάνουμε στο παιχνίδι, αλλά η αποβολή του Βίτορ μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας και δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που θα έπρεπε, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ο χρόνος όμως κυλούσε υπέρ μας, όχι για να πάμε στο ένας εναντίον ενός, αλλά για να πάμε σε μεγάλες μπαλιές ώστε να πλήξουμε τον αντίπαλο κάτι που τελικά έγινε».


Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στη σημασία της νίκη για τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικό για μας που κερδίσαμε με 1-0. Πάμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο παιχνίδι έχοντας κερδίσει, αλλά δεν έχουμε κάνει και κάτι περισσότερο. Απλά κερδίσαμε και το πετύχαμε γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Είναι σημαντικό για μία ομάδα να παίρνει αποτελέσματα και σίγουρα θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και όχι για να υπερασπιστούμε το 1-0».

Ο Ρικάρντο Κόστα αναφερόμενος στο αν κρατά κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, τόνισε: «Η άμυνα που παίξαμε και οι συνεργασίες που είχαμε είναι ίσως το καλύτερο που έχουμε και πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x