Stoiximan Super League

«Ο Παππάς έπρεπε να κατηγορηθεί για ποινικά αδικήματα»

Ερώτηση για το ποδόσφαιρο θα καταθέσει τη Βουλή ο Κώστας Ζουράρις όπως τόνισε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» κατηγορώντας τον διαιτητή του αγώνα της Τούμπας.

Την πρόθεσή του να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε γνωστή ο Κώστας Ζουράρις μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ».

«Θα ψάξω να δω τη διατύπωση της, σε ερώτηση την οποία θα μετατρέψω σε επερώτηση. Δεν ξέρω αν θα την απευθύνω στον Κοντονή ή στον υπουργό Δικαιοσύνης γιατί πρόκειται για εγκληματικές καταστάσεις σε σχέση με την δικαστική εξουσία. Η άποψή μου είναι ότι αυτά τα γεγονότα δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό. Αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι υπόδικος σε πέντε-έξι υποθέσεις αυτή η υποδικία ανήκει στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης και επομένως γιατί να ασχοληθεί ο υπουργός Αθλητισμού; Οι ΠΑΕ θα πρέπει να περάσουμε στο υπουργείο Εμπορίου», ανάφερε ο βουλευτής και συνέχισε τονίζοντας για τον διαιτητή του αγώνα της Τούμπας:

«Η ατιμωρησία δημιουργεί την οργή, η οργή παράγει ανομία και παρανομία, η αρχική παρανομία είναι για λόγους χρηματικούς ή δόξας και αυτό το πράγμα δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό. O διαιτητής ο προχθεσινός (στο παιχνίδι Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος) έπρεπε να παραπεμφθεί για ποινικά και αστικά αδικήματα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χάνει εκατομμύρια από αυτή τη διαιτησία, τα αστικά αδικήματα χρήζουν αποζημιώσεως και είναι ηθικός ή φυσικός αυτουργός για να υπάρξει βία».», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x