Stoiximan Super League

Ο... πατρικός Κάναντι μίλησε στους πιτσιρικάδες

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του ο Νταμίρ Κάναντι.

Με πρωινή προπόνηση που είχε έμφαση στις στατικές φάσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου στην Αυστρία.

Φυσικά, ο ρυθμός δεν ανέβηκε, αφού το απόγευμα υπάρIχει απαιτητικό φιλικό ματς κόντρα στην Γκρασχόπερς, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ελβετία (19:00 ώρα Ελλάδας) και θα είναι το τελευταίο στο εξωτερικό, αφού αύριο η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Ελλάδα.

Αποστολή στην Αυστρία: Παύλος Κουστέρης

Πέρα όμως από τα... συνηθισμένα, αποδείχθηκε ότι ο Νταμίρ Κάναντι δεν είναι ένας προπονητής που αφήνει κάτι στην τύχη του.

Αφού ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της προπόνησης, φώναξε κοντά του τους Ίμερι, Νάτσο, Κωτσόπουλο, Νταβιώτη, Λαζαρίδη, Στρούγγη κλπ. και κάθισαν στο χορτάρι του γηπέδου οκλαδόν και τους μίλησε σε πολύ ήρεμους τόνους, σαν να τους έδινε συμβουλές για αυτή την περίοδο της προετοιμασίας, αλλά και για τη συνέχεια.

Άλλωστε, η νέα γενιά είναι ένα μέρος του συλλόγου στο οποίο έχει επενδύσει πάρα πολλά ο Ατρόμητος και μάλιστα ο Νταμίρ Κάναντι σε συζητήσεις που είχε, υπενθύμισε ότι περίπου οι ίδιοι παίκτες στα περσινά φιλικά είχαν πολύ άσχημα αποτελέσματα ενώ φέτος κατάφεραν να είναι πολύ ανταγωνιστικοί κόντρα σε ομάδες όπως η Ζυρίχη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x