Stoiximan Super League

Ο πιο πιστός οπαδός της ΑΕΚ επισκέφθηκε την «Αγια-Σοφιά» (pic)

Στον χώρο που δημιουργείται το νέο σπίτι της ΑΕΚ και όπου ο ίδιος παρακολουθούσε επί σειρά ετών με τα μάτια της ψυχής του τα παιχνίδια της ομάδας βρέθηκε ο Μάρκος Κυκιβαράκης.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη στο εργοτάξιο της «Αγια-Σοφιάς».

Ο πιθανότατα πιο πιστός οπαδός της ΑΕΚ, Μάρκος Κυκιβαράκης, βρέθηκε στα μέρη όπου επί σειρά ετών παρακολουθούσε με τα μάτια της ψυχής του τα παιχνίδια της «Ένωσης».

Μάλιστα η επίσκεψή του καταγράφηκε από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ και θα συμπεριληφθεί στο επετειακό αφιέρωμα για τα 95α γενέθλια του συλλόγου.

Αναλυτικά η δημοσίευση της ΠΑΕ

«Πραγματικό μεγαλείο, ανατριχίλα και κατάθεση ψυχής από τον πλέον πιστό Ενωσίτη φίλαθλο, Μάρκο Κυκιβαράκη!

Επισκέφτηκε για πρώτη φορά, από τότε που ξεκίνησαν τα έργα, το εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξεναγήθηκε σε μέρη για εκείνον πολύ γνωστά και μας διηγήθηκε εκείνος την κιτρινόμαυρη ιστορία από τον ίδιο ακριβώς χώρο στον οποίο καθόταν ανελλιπώς από το 1971 με πρώτο του ματς αυτό με την Ίντερ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών της περιόδου 1971-72!

Η ιστορική αναδρομή για την αγαπημένη του ομάδα, την οποία και παρακολουθεί με τον δικό του τρόπο και τα μάτια της ψυχής εδώ και περίπου πενήντα χρόνια, έγινε για τις ανάγκες του επετειακού video, το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο από το κανάλι της ομάδας μας στο youtube για την επέτειο των 95 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x