Stoiximan Super League

«Ο Πογιέτ μας φτιάχνει μέταλλο πρωταθλητισμού»

Νοοτροπία νικητή περνάει σταδιακά στην ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Ο αμυντικός της «Ένωσης» σημείωσε πως η ομάδα αποκτά DNA πρωταθλητισμού.

Πεπεισμένος πως ο Γκουστάβο Πογιέτ διαμορφώνει μια ΑΕΚ με νοοτροπία νικητή εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Μιλώντας στο match programme του αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή, ο αμυντικός της «Ένωσης» σημείωσε ότι ο Ουρουγουανός περνάει στοιχεία πρωταθλητισμού στην ομάδα.

«Στα τελευταία παιχνίδια βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις με τον κόουτς. Σιγά-σιγά μας περνάει κάποια πράγματα και τα στοιχεία που θέλει, η ομάδα αποκτά το δικό της DNA και το σημαντικό είναι ότι νίκη με τη νίκη αποκτά μέταλλο πρωταθλητισμού, μέταλλο νικητή. Αυτό είναι και το σημαντικότερο στοιχείο που μας έχει περάσει ο νέος προπονητής. Αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός μας σε κάθε παιχνίδι. Να μπαίνουμε μέσα για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή, ο Κολοβέτσιος συνέστησε προσοχή λέγοντας: «Μπορεί η κατάκτηση του Κυπέλλου να αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο, αλλά προέχει η πρόκριση επί του Ηρακλή και μετά τα… όνειρα»!

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x